Horoscop zilnic 1 iulie 2023. Vărsătorii au șanse să întâlnească o persoană cu care rezonează, Peștii vor face schimbări benefice


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 1 iulie 2023.

 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să-ți programezi o călătorie, să pleci undeva în străinătate sau într-o vacanță cu partenerului sau familia. De asemenea, pot avea loc niște discuții cu familia, legate de investiții în casă și căutați surse financiare, să aveți și pentru vacanță și pentru o renovare, reamenajare sau o tranzacție imobiliară.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa intereselor financiare și deși este o zi liberă, s-ar putea ca o întâlnire/discuție, pe care o ai cu unul dintre prieteni, să aducă o negociere sau o propunere de proiect. Conjuncția Soarelui cu Mercur, din casa comunicării și interacționarii cu ceilalți, în aspect armonios cu Jupiter, din casa personalității, îți aduce soluții de rezolvare a unor conflicte, care apar neașteptat.

 

Gemeni

 

Luna traversează astăzi sectorul relațiilor. Dacă au existat neînțelegeri sau conflicte în ultimele zile, conjuncția Soarelui cu Mercur, din casa comunicării, în aspect armonios cu Jupiter, guvernatorul relațiilor, aduce soluții de împăcare, armonie și trecerea cu vederea peste niște situații conflictuale.

 

Rac

 

Astăzi, se anunță o zi dinamică în cadrul activităților gospodărești. S-ar putea să pregătești o petrecere sau te întâlnești cu prietenii în oraș. Este rost de distracție și te simți bine în compania prietenilor și a persoanelor apropiate. 

 

Leu


Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției, vacanțelor, petrecerii timpului cu copiii. Conjuncția Soarelui cu Mercur formează un aspect armonios cu Jupiter, așa că este posibil să fii in centrul atenției tuturor, să te simți bine în compania prietenilor, mai ales dacă propui metode noi de distracție și relaxare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce întâlniri cu familia. Posibil să primești o invitație la o petrecere sau la un eveniment, care are loc în viața cuiva important din familia ta. Te simți bine, ești cu cei dragi și recomandarea astrelor este să continui să te înconjori de persoane cu care rezonezi, a căror prezență îți face bine.

 

Balanță

 

Sectorul comunicării și deplasărilor este activat, astăzi, de Luna în tranzit prin zodia Săgetător. Este posibil să apară unele discuții, legate de administrarea unor fonduri comune cu partenerul, de a investi într-un proiect, o idee, de a face lucrurile să meargă într-o direcție în planul profesional, mai ales dacă vrei să începi o activitate pe cont propriu.

 

Scorpion

 

Astăzi, se activează casa financiară și este posibil să cheltui mai mult, mai ales dacă decizi să dai o petrecere și vrei ca totul să fie perfect. Relația cu partenerul este bună, faceți planuri împreună, vă completați unul pe celălalt și vă gândiți să treceți la următorul nivel al relației.

 

Săgetător


Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal, ești optimistă, te simți bine și simți că unele dintre lucrurile, care te-au nemulțumit, încep să dispară. Ai avut niște conștientizări și acum apreciezi mai mult timpul petrecut cu partenerul sau cu persoanele dragi.

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul frământărilor interioare. Deși primești o propunere de a petrece timpul împreună cu prietenii, familia și partenerul, te simți obosită și ai nevoie de mai mult odihnă și reechilibrare fizică și emoțională. Însă, decizi să cooperezi cu contextul astral și reușești să ajungi la starea de bine pe care ți-o dorești.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa prietenilor și a vieții sociale și este posibil să dai curs unor invitații, oferte, de a participa la o petrecere, o ieșire în oraș, o excursie sau un minisejur cu un grup mai mare. Dacă ești singură, ai toate șansele să întâlnești pe cineva cu care să rezonezi.

 

Pești

 

Astăzi este dinamizată zodia Săgetător, respectiv casa carierei și a reputației profesionale. Chiar dacă este zi de weekend, s-ar putea să te gândești la un plan de viitor, legat de activitățile tale profesionale. Contextul astral este favorabil unor schimbări benefice, așa că fii atentă în jurul tău și analizează propunerile, care vin spre tine!

 

related posts

Modifică setările cookies