Horoscop zilnic 1 iunie 2023. Săgetătorii cu probleme de sănătate vor găsi un tratament potrivit, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 1 iunie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Planul relațional este tensionat de ultimele evenimente din viața ta și astăzi este posibil să iei decizii pe termen lung, care au legătură cu planurile tale de viitor. Pe de altă parte, planul financiar este activat de un aspect rar, dintre Jupiter, marele benefic, și Nodul Nord (Destinul), care îți aduce recompense pentru munca depusă. Poți primi oferte de job mai bine plătite, o mărire salarială, un bonus, să începi o activitate pe cont propriu.

 

Taur

 

Planul relațional și profesional este foarte tensionat astăzi de contextul astral, însă conjuncția care se formează în casa personalității tale, între Jupiter, marele benefic, și Nodul Nord (Destinul) promite șanse și oportunități de dezvoltare personală. Pune-ți o dorință, astăzi, pentru că sigur Universul va lucra să o îndeplinească!

 

Gemeni

 

Conjuncția care se formează astăzi între Jupiter, marele benefic, și Nodul Nord (Destinul) în zodia Taur, pe sectorul subconștientului și frământărilor interioare, îți poate aduce revelații și conștientizări în raport cu o relație. De asemenea, dacă ai avut frământări interioare legate de scopul sau direcția în viață, este posibil să primești niște mesaje din astral, care să te ajute să-ți dai seama ce-ți dorești.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să ai parte de oportunități și șanse venite prin prieteni sau grupul din care faci parte. Un proiect de suflet poate căpăta contur sau planurile tale de viitor încep să dea roade. Conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Nodul Nord (Destinul), care se formează în sectorul planurilor de viitor lucrează la visele tale.

 

Leu

 

Posibil o discuție pe care o ai astăzi cu partenerul și care pare să fie mai tensionată, un cuvânt sau o reacție îți poate aduce o revelație legată de cariera ta și de ce ai vrea să faci pe termen lung. Conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Nodul Nord (Destinul) care se formează în casa carierei și reputației profesionale aduce șanse mari de dezvoltare pe termen lung. 

 

Fecioară

 

Sectorul comunicării, opiniilor, dezbaterilor, învățării este activat astăzi. Posibil niște evenimente/situații, care au loc, să te aducă mai aproape de înțelegerea unor lucruri, care te frământă. Conjuncția care se formează între Jupiter, marele benefic, și Nodul Nord (Destinul) din sectorul călătoriilor, lărgirii orizonturilor și sistemului de valori, aduce oportunități de dezvoltare personală, în urma unor decizii de a schimba perspectiva asupra vieții.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități profesionale. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Jupiter, marele benefic, și Nodul Nord (Destinul) din casa intereselor financiare, transformărilor profunde și intimității, vine să-ți aducă oportunități de crește și dezvoltare în planul financiar, dar și al relațiilor personale. De asemenea, poți avea niște revelații, să ți se activeze intuiția și să ai parte de o trezire spirituală.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității, se activează casa relațiilor și s-ar putea să iei niște decizii importante. Conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Nodul Nord (Destinul) aduce șanse de creștere și dezvoltare a relației/căsătoriei/unui parteneriat profesional. Dacă ești singură și cunoști acum pe cineva, drumurile vi se vor intersecta cât de curând. Mai mult de atât, aveți șansa să faceți planuri de viitor împreună.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează casa izolării și frământărilor interioare, iar ziua aduce decizii profesionale importante. Conjuncția lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, cu Nodul Nord (Destinul), care se formează în casa muncii îți poate aduce un loc de muncă cu mai multe beneficii, propuneri de colaborări noi, care să te pună mai mult în valoare. Din punct de vedere al sănătății, dacă există niște probleme medicale, vei găsi un tratament potrivit.

 

Capricorn

 

Astăzi se activează axa iubirii, iar conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Nodul Nord (Destinul) îți poate aduce oportunități în sfera sentimentală, iubire, succese într-un proiect de creație, valorificarea unei pasiuni sau relații bune cu copiii.

 

Vărsător

 

Astăzi te preocupă cariera și găsirea unui echilibru între sfera profesională și viața de familie. În sectorul familiei se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Nodul Nord (Destinul), care aduce oportunități de dezvoltare.

 

Pești

 

Sectorul principiilor este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Scorpion. Conjuncția lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, cu Nodul Nord (Destinul), care se formează în zodia Taur, vine cu oportunități de învățare și interacționare cu ceilalți, dar și cu dezvoltare personală.

 

related posts

Modifică setările cookies