Horoscop zilnic 1 mai 2023. Balanțele trebuie să-și reevalueze relațiile de iubire,Taurii pot schimba direcția în carieră


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 1 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Vărsător, respectiv prin casa relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor/proiectelor de viitor. În următoarele luni, vei avea parte de unele experiențe, care te vor determina să-ți reconsideri poziția față de unii dintre prietenii, dar și față de planurile de viitor.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Pluton, planeta schimbărilor profunde, începe să retrogradeze prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, reputației și imaginii din harta ta astrală și până pe 11 octombrie anunță o perioadă cu multe schimbări. În urma unei analize, s-ar putea să-ți reevaluezi prioritățile în sfera profesională, să schimbi direcția.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Pluton, planeta schimbărilor profunde, începe să retrogradeze prin sectorul principiilor, convingerilor, filosofiei de viață, perfecționării profesionale, călătoriilor, activității educaționale. Până pe 11 octombrie, urmează o perioadă, în care perspectiva asupra vieții se va schimba. Vei lua decizii în acord cu principiile și sistemul tău de valori. O călătorie îți poate aduce transformările de care ai nevoie.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în miscare retrogradă, în sectorul financiar, al resurselor pe care le deții cu partenerul sau partenerii de afaceri, privind moștenirile, creditele, datoriile. Urmează o perioadă, în care vei face ordine în situația financiară, dar și-n relația de cuplu. Totodată, vei avea unele revelații privind conceptul de bani comuni, intimitate și încredere reciprocă.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul relației, căsătoriei, dar și parteneriatelor profesioale. Urmează o perioadă în care-ți vei reevalua relațiile personale sau profesionale. Posibil să treci la un alt nivel, dar nu înainte să stabilești niște planuri comune de viitor împreună cu partenerul sau partenerii de afaceri.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul muncii și sănătății. Posibil să ai nevoie de mai multă odihnă și te gândești la o activitate pe care o poți desfășura acasă. Îți vei reevalua activitățile la locul de muncă și vei opera niște schimbări în programul de lucru și-na sarcini. În ce privește sănătatea, realizezi că ai nevoie să-ți schimbi stilul de viață.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Urmează o perioadă, în care ar trebui să-ți reevaluezi relațiile de iubire, să-ți dai seama de sentimente, de modul cum te raportezi față de partener, de copii, să analizezi dacă ești fericită și dacă poți aduce niște îmbunătățiri.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze prin sectorul vieții de familie, căminului, părinților, patrimoniului. În următoarele luni este nevoie să-ți reevaluezi relațiile cu familia, să clarifici anumite chestiuni care țin de bunurile în comun, cheltuielile și să rezolvați chestiuni care țin de patrimoniu. 

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinii, cunoștințelor, informațiilor. În următoarele luni este recomandat să-ți schimbi felul în care comunici și interacționezi cu ceilalți. Este posibil să reiei un proiect, să începi un curs, să înveți lucruri noi.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și din alte activități extraprofesionale. Sectorul finanțelor intră într-o reevaluare și va trebui să găsești un echilibru între încasări și cheltuieli. Chiar dacă vor exista momente în care vei gestiona cu greu unele situații financiare, vei învăța să gestionezi mai bine banii pe care îi câștigi.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă prin casa personalității, semn că se anunță o perioadă cu mari schimbări în planul personal. Posibil să ai parte de o maturizare, în urma unei autoevaluări.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin casa subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. În următoarea perioadă, este posibil să iasă la iveală unele frici, temeri, de care nu erai conștientă. Îți vei reevalua trecutul și vei elimina din viața ta ceea ce te ține în loc să progresezi.

related posts

Modifică setările cookies