Horoscop zilnic 1 martie 2023. Leii iau decizii importante într-un context financiar, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează, astăzi, casa vieții de familie și este posibil să îți aduci aminte de trecut, să examinezi modul în care unele experiențe te-au afectat. Dacă cooperezi cu aspectele din această perioadă, s-ar putea să ai parte de o transformare, care te ajută să renunți la o gândire care nu te mai ajută. Chiar dacă tinzi să exteriorizezi ceea ce simți, alegi să păstrezi pentru tine gândurile.

 

Taur

 

Pregătește-te de multă comunicare astăzi, dar și de scurte deplasări! S-ar putea să fii mai extrovertită și să ieși în evidență. Chiar dacă există momente în care gândurile tale vor fi distrase, pe de altă parte vei putea să-ți comunici bine ideile și să interacționezi cu ceilalți. Îți faci cunoștințe noi și poate chiar prieteni. De asemenea, recomandarea astrelor este să fii receptivă, dacă cineva încearcă să-ți spună ceva.

 

Gemeni

 

Astăzi, ești preocupată de chestiuni financiare, de bunurile pe care le deții. S-ar putea să te gândești ce poți face în viitor pentru securitatea ta financiară. Atenție, pentru că este posibil să faci cheltuieli impulsive, pe care s-ar putea să le regreți ulterior!

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, îți traversează casa personalității și ești mai sensibilă decât de obicei. Îți va fi ușor să-ți exprimi sentimentele și simți energia celorlalți. Dacă vrei să începi o activitate nouă, s-ar putea să iei decizii bazate pe emoții. Încearcă și fii obiectivă! De asemenea, nu lua criticile la modul personal! 

 

Leu

 

Cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare și trecutului, vei simți dorința de izolare față de lumea exterioară. S-ar putea să ai nevoie de reechilibrare fizică și emoțională. Partea bună este că intuiția este bună și iei decizii importante într-un context financiar. 

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să-ți dorești să petreci timpul cu prietenii. S-ar putea, la serviciu, să fii receptivă și să dai ajutor unui coleg care are nevoie. Ai idei originale și te lansezi în dialoguri pe teme diverse, însă, ai grijă, pentru că există posibilitatea să fii rănită foarte ușor, iar criticile să nu-ți pice prea bine!

 

Balanță

 

Activitățile profesionale și imaginea ta în fața șefilor vor fi importante astăzi. Îți dorești apreciere și recunoaștere pentru eforturile tale. De asemenea, un dialog cu părintele, care reprezintă autoritatea din viața ta, ar putea să-ți schimbe perspectiva asupra unor lucruri.

 

Scorpion

 

Dezvoltarea personală este una dintre preocupările tale de astăzi. Dacă studiezi sau vrei să dobândești abilități și cunoștințe noi pentru carieră, vei avea suportul astral necesar pentru a-ți lărgi orizonturile, să ieși din rutină. În partea a doua a zilei, s-ar putea să te pregătești de o călătorie sau să alegi o destinație de vacanță.

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna dinamizează sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, sectorul intimității și al transformărilor profunde. De asemenea, încerci să analizezi o situație din punct de vedere financiar. În planul relațional, s-ar putea să ai nevoie de experiențe profunde. 

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna îți traversează casa relațiilor și starea ta de spirit poate fi influențată mult de starea partenerului de cuplu. Dacă ești singură, simți nevoia să cunoști oameni noi. La serviciu, sari în ajutorul celorlalți, ești empatică și receptivă la nevoile colegilor.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa muncii, activităților profesionale, chestiunile gospodărești și sănătății. Vei fi foarte organizată și este un moment ideal de a face curățenie acasă, la serviciu în documente. De asemenea, este posibil să fii mai capricioasă decât de obicei și să iei lucrurile prea personal, dacă îți face cineva observație. Atenție, nu te stresa prea mult pentru unele probleme, pentru că-ți afectează sănătatea!

 

Pești

 

Luna traversează astăzi zodia Rac, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, distracției, creativității și copiilor. Îți dorești să-ți petreci timpul în compania persoanelor dragi. S-ar putea să nu-ți exprimi doar emoțiile, ci și creativitatea. În relație, îți dorești să fii ascultată, pentru că acest lucru te ajută să fii mai încrezătoare.

 

related posts

Modifică setările cookies