Berbec


Astăzi ar trebui să eviți conversațiile încărcate de tensiuni, mai ales în relațiile cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități. Pe de altă parte, Soarele, în tranzit prin casa frământărilor interioare, formează un aspect de cooperare și susținere cu Jupiter, marele benefic, așa că este posibil să găsești soluții într-un context financiar.

 

Taur


Astăzi, te preocupă relația de cuplu și este posibil partenerul să te surprindă cu ceva, așa că fii pregătită! Dacă ieșiți la o cină romantică, discutați de planurile voastre de viitor. Profită de energia zilei pentru a explora sentimente profunde alături de partener!


Gemeni


Astăzi, Luna îți traversează casa muncii, iar Soarele, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic. Contextul astral te poate ajuta să te remarci și ai multă energie să-ți atingi obiectivele profesionale. Posibil, în partea a doua a zilei, să-ți analizezi acțiunile în planul sentimental și decizi să-ți asculți intuiția.


Rac


Cu Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa iubirii, vei avea parte de trăiri pasionale în planul romantic. În ce privește activitatea profesională, s-ar putea să porți niște dialoguri cu persoane cu care împărtășești aceleași valori. Contextul zilei te îndeamnă să explorezi domenii noi, să fii deschisă către experiențe și oportunități noi de colaborare.


Leu


Astăzi, Luna își face simțită prezența în casa vieții de familie, aducând o atmosferă armonioasă în relațiile cu persoanele dragi. Este un moment bun să-l petreci cu familia. Pe de altă parte, Soarele, guvernatorul tău, în tranzit prin casa intereselor financiare, formează un aspect de susținere cu Jupiter, marele benefic, situat în casa carierei, imaginii publice, relațiilor cu superiorii. Posibil să ți se recunoască niște merite. Fii receptivă la posibilitățile de dezvoltare profesională!


Fecioară


Astăzi, Luna în tranzit prin casa comunicării și gândirii ar putea să-ți aducă idei, vești și informații utile, care te pot ajuta într-un context profesional. Și-n planul relațiilor poți iniția dialoguri cu partenerul de cuplu. Puteți programa împreună un sejur, iar contextul zilei creează un moment prielnic să te reconectezi cu partenerul de cuplu.


Balanță


Astăzi este posibil să-ți dorești siguranță materială și să cauți să-ți mărești veniturile sau să începi să economisești. Pe de altă parte, s-ar putea să ai o surpriză de la serviciu în ce privește salarizarea: primești un bonus sau o majorare salarială. Soarele in tranzit prin casa muncii formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa intereselor financiare și contribuie la suplimentarea veniturilor tale.


Scorpion


Cu Luna în tranzit prin casa identității vei avea parte de emoții profunde și multă sensibilitate. Introspecția îți oferă șansa să-ți explorezi niște sentimente ascunse. Este un moment bun să te autoevaluezi și să-ți identifici nevoile, să iei decizii importante legate de direcția vieții. În planul relațional este un moment bun să-ți exprimi sentimentele și să-ți consolidezi relația actuală.


Săgetător


Astăzi ai nevoie să stai retrasă, departe de agitația cotidiană. Introspecția îți oferă oportunitatea de a reflecta la emoțiile și trăirile tale profunde, la acțiunile și deciziile pe care le-ai luat în trecut. Te bucuri de sprijinul familiei, te simți apreciată și cei dragi fac mici gesturi, care te vor impresiona.


Capricorn


Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor vei avea dorința de a ieși în lume, să socializezi, să te vezi cu prietenii, dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, partenerul îți face o surpriză. Ai o comunicare deschisă cu toată lumea, te simți inspirată și creativă la serviciu și dornică să explorezi domenii noi de interes.


Vărsător


Astăzi, interacțiunea cu superiorii poate juca un rol important în carieră, mai ales dacă vii cu niște propuneri, care ar putea să se transforme în proiecte noi. Pe de altă parte, Soarele, energia, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, semn că te vei bucura de intrarea unor sume suplimentare de bani în conturile tale.


Pești


Cu Luna în tranzit prin casa asociată filosofiei de viață s-ar putea să reflectezi la valorile tale, la modul în care te poziționezi și la direcția spre care vrei să se îndrepte viața ta. Pentru că Soarele, în tranzit prin casa personalitații, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, gândirii și învățării, ești entuziasmată să înveți lucruri noi, să te conectezi cu oameni din mai multe domenii, să-ți explorezi interesele intelectuale.