Horoscop zilnic 1 noiembrie 2023. Vărsătorii, dați peste cap de evenimentele din relația amoroasă, Taurii suferă dezamăgiți


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 noiembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe deplasări pentru a rezolva chestiuni, care țin de casă sau familie, chiar să pleci în afara orașului la rudele partenerului de cuplu. În planul sentimental, ai o stare de nemulțumire, pentru că au existat niște discuții, care te-ai afectat din punct de vedere emoțional.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să apară dezamăgiri în planul sentimental, iar în urma unor dialoguri, în care-ți exprimi sentimentele sincer, să ai parte de o conjunctură care să-ți aducă o dezamăgire. Analiza și introspecția ar putea să te ajute să identifici de ce s-a ajuns la o astfel de situație în cuplu sau în relația cu o persoană importantă pentru tine.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează și astăzi zodia, iar Mercur, guvernatorul tău, se află în casa muncii și sănătății, unde alături de Soare și Marte, planeta acțiunii, aduc forță și determinare să rezolvi anumite sarcini, activități profesionale. La serviciu, apar discuții și tot felul de vești și informații, care îți provoacă îngrijorare. Nu te lași până nu afli niște răspunsuri.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să ai o discuție cu partenerul de cuplu, legată de activitățile casnice, să reorganizați totul, astfel încât să aveți timp și pentru voi. În urma dialogurilor, ajungeți la o viziune comună, mai ales că în ultima perioadă ați trecut împreună printr-o serie de experiențe, care v-au dat viața peste cap.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să iei niște decizii în planul amoros, legate de o persoană, care te curtează și care insistă de ceva vreme să vă vedeți. Posibil să fie cineva cunoscut prin intermediul serviciului sau al prietenilor/vecinilor, atunci când ați ieșit în oraș.

 

Fecioară

 

Dacă au existat tensiuni între tine și partener în ultima săptămână, astăzi, registrul astral aduce împăcare și găsirea unor soluții prin care să evitați pe viitor să mai apară tensiuni. Pe de altă parte, s-ar putea cineva din anturaj să-ți facă o surpriză.

 

Balanță

 

Lucrurile par să se complice la serviciu, astăzi, mai ales dacă principiile tale sunt încălcate și oricâte argumente ai aduce într-o situație, simți că nu ai cu cine să te înțelegi, fie că e vorba de șefi sau colegi. Dacă au avut loc întârzieri în plata unor bani, faci tot posibilul să îi obții.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru rezolvarea unei situații financiare la serviciu, mai ales dacă sarcinile s-au înmulțit și de abia mai faci față, fiind mai mereu obligată să rămâi peste program, pentru că vrei ca lucrurile să iasă bine.

 

Săgetător

 

Luna, cea care dă tendința zilei, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, formează, astăzi, niște niște aspecte tensionate cu planetele din casa familiei și a carierei. S-ar putea să inițiezi niște discuții cu partenerul de cuplu, pentru că trebuie să găsești un echilibru între cele două.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să traversezi o zi destul de dificilă la locul de muncă, mai ales pentru faptul că apar dezamăgiri din partea unui/unei coleg/e, care face niște acuzații neadevărate. Pe de altă parte, ai susținerea familiei într-o chestiune, care ține de casă și treburile gospodărești. 

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să nu ai o stare prea bună, iar evenimentele, care au loc în planul sentimental să te dea peste cap. Pe de altă parte, decizi să faci o schimbare, să limitezi niște cheltuieli și să achiți datoriile, să te descurci cu strictul necesar în perioada următoare.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi ar putea să aducă discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu din cauza unor evenimente, care apar în familie și nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Totodată, îți faci griji pentru unul dintre membri familiei sau părinți, care are nevoie de susținere.

 

 

related posts

Modifică setările cookies