Horoscop zilnic 1 octombrie 2016. Fecioarele recupereaza o suma de bani, iar Sagetatorii dau dovada de sensibilitate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 octombrie 2016.


BERBEC

Ai parte de o zi agitata, in care nimic nu iti iese cum trebuie. Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut si nici la conversatiile pe care le ai cu cei mai buni prieteni.

TAUR

Nu ai fost multumita de rezultatele pe care le-ai obtinut la un proiect, asa ca decizi ca astazi sa iti amani toate planurile de weekend pe care aveai si sa termini tot ce e nefinalizat la birou. 

GEMENI

Partenerul de viata te surprinde cu o surpriza inca de la primele ore ale diminetii si iti ofera un cadou la care visai de foarte multa vreme. Gestul lui te face sa realizezi cat de norocoasa esti sa-l ai alaturi. 

RAC

Trebuie sa iei o hotarare importanta cu privire la viitorul tau, dar inca nu stii ce ar fi mai bine pentru tine. De aceea, apelezi la sfaturile unei prietene apropiate, in care ai incredere. 

LEU

Nu va fi o zi reusita daca nu vei reusi sa-ti tii in frau incapatanarea si agresivitatea. Din pacate pentru tine, vei avea parte de tot felul de discutii in contradictoriu legate de camin si relatia cu partenerul.

FECIOARA

O prietena pe care ai imprumutat-o in urma cu cateva luni cu o suma de bani iti face o surpriza si iti returneaza suma. Nu sperai ca asta sa se intample, deci profiti de ea la o sesiune de cumparaturi-viteza.

BALANTA

Iti asumi niste riscuri si din aceasta cauza ajungi intr-o situatie nefavorabila. Ai grija ce experimente faci si cu cine ai de-a face pentru a nu inrautati lucrurile.

SCORPION

Iti ajuti o prietena cu un sfat intr-o problema personala destul de importanta. Pana la urma se dovedeste ca aceasta nu apreciaza ceea ce ai facut, ba chiar te acuza ca mai mult ai incurcat-o. 

SAGETATOR

Astazi, dai dovada de sensibilitate si curiozitate. Din pacate, apar niste probleme de sanatate care te cam sperie, dar din pricina carora nu trebuie sa-ti faci griji. Nu e vorba de nimic care nu se poate rezolva.

CAPRICORN

O zi in care nu doar ca te simti plina de energie, ci si folosesti aceasta energie cum se cuvine. Daca ai de gand sa faci exercitii fizice sau sport, acesta este momentul. 

VARSATOR

Chiar daca in mod normal e considerat un lucru bun sa iei initiativa si sa demonstrezi ca poti fi cu adevarat implicata in relatie, azi nu e indicat sa faci acest lucru. Vei fi tarata intr-o cearta fara voia ta.

PESTI

O zi reusita daca aveai in plan sa rezolvi probleme si sa te ocupi de mici comisioane. Desi e posibil sa intervina si niste probleme, pastreaza-ti simtul umorului si ziua se va termina cu bine.

related posts

Modifică setările cookies