Horoscop zilnic 1 septembrie 2023. Balanțele au parte de un conflict în viața amoroasă, Săgetătorii sunt curtați de cineva


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 1 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna în tranzit prin casa personalității îți imprimă mult dinamism, inițiative și curaj în a reuși să cucerești sau recucerești pe cineva. Te poți aștepta și la un refuz sau la tensiuni, dacă insiști prea mult și nu știi să te oprești.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să faci cu greu față sarcinilor de serviciu. Mai mult de atât, este posibil să intri și-n conflicte cu unii dintre colegi, care nu-și fac treaba cum trebuie și-ți afectează proiectele. Pe de altă parte, în planul familial poate să apară o situație, care să pună presiune pe tine și să intri în conflict și cu partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Axa sentimentală este activată astăzi de aspecte, care indică acțiune, dinamism, inițiative îndrăznețe. Pot să apară și evenimente neașteptate din partea unor persoane cu care ai avut neînțelegeri,  cineva să-ți facă o surpriză sau un partener din trecut să vrea să te vadă și dacă refuzi, să te trezești la ușă cu un buchet de flori, trimis printr-un curier.

 

Rac

 

Atenție, astăzi, la comunicarea cu șefii, pentru că Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, și este posibil să apară unele divergențe de opinie! Dacă lucrezi în regim de telemuncă și ești chemată la birou, dar aveai și alte activități în plan, s-ar putea să nu reacționezi prea bine în fața șefilor. De asemenea, șefii ar putea să-ți dea niște sarcini mai dificile și să faci eforturi să le duci la capăt.

 

Leu

 

Astăzi Luna formează un aspect de opoziție cu Marte, planeta acțiunii, din casa comunicării și s-ar putea să apară tensiuni în relațiile cu cei cu care interacționezi, mai ales dacă aveți viziuni diferite. Comunicarea deschisă și argumentarea sunt importante, dar dacă se mențin tensiuni, ar fi mai bine să eviți anumite subiecte.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să intârzie să apară niște sume în conturile tale, însă nu te lași până nu rezolvi situația. Pe de altă parte, s-ar putea să ai impulsul să cheltui mai mult decât îți propui. Discuțiile despre relație, planul intim și încrederea reciprocă ar putea să aducă conflicte în relația cu partenerul de cuplu dacă alegi să te lași condusă de impulsul de moment.

 

Balanță

 

Luna, cea care dă tendința zilei, traversează casa relațiilor și formează o opoziție cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta. Posibil să apară unele dezbateri mai aprinse în raport cu partenerul de cuplu și lucrurile pot să se transforme într-un conflict, dacă nu vei putea să-ți ții în frâu impulsurile.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și activităților curente de la serviciu și formează un aspect tensionat cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin casa frământărilor interioare, semn că s-ar putea să ai un randament scăzut. S-ar putea să fie nevoie să te odihnești mai mult sau să iei lucrurile mai ușor, să rezolvi doar urgențele.

 

Săgetător

 

Axa sentimentală este activată astăzi de opoziția care se formează între Luna, în tranzit prin zodia Berbec, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa prietenilor și vieții sociale. S-ar putea cineva să se amestece în viața ta, să fii curtată de un prieten sau cineva cunoscut prin intermediul prietenilor să te invite la o întâlnire.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul vieții de familie și formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul imaginii și reputației profesionale. S-ar putea să apară niște discuții legate de părinți, patrimoniu, viața de familie, să primești niște sfaturi utile de la cineva cu mai multă experiență. În relația cu șefii este posibil să simți tensiuni, dacă unele lucruri nu ies așa cum își doresc aceștia.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa comunicării și deplasărilor și formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa principiilor, convingerilor, chestiunilor birocratice, evenimentelor sociale. Posibil să apară unele discuții legate de principiile diferite. Vei aborda mai multe subiecte și recomandarea astrelor este să nu lași anumite lucruri sau problemele apărute să-ți afecteze relațiile cu ceilalți.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Este posibil să încasezi niște sume de bani, dar să cheltui mai mult. Pentru că Luna formează o opoziție cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa intereselor financiare și a banilor partenerului, s-ar putea să apară conflicte cu partenerul din cauza unor cheltuieli pe care le faci.

related posts

Modifică setările cookies