Horoscop zilnic 10 aprilie 2023. Berbecii au sentimente confuze față de o persoană importantă, Racii pot obține mărire salarială


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 10 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna formează un aspect de opoziție cu Venus, guvernatorul casei relațiilor, și este posibil să apară unele divergențe de opinie în raport cu partenerul de cuplu sau persoanele cu care desfășori activități. S-ar putea să ai și niște sentimente confuze îndreptate către o persoană importantă din viața ta și să-ți fie greu să te exprimi. Preferi să-ți ascunzi sentimentele momentan.

 

Taur

 

Posibil astăzi să te preocupe situația financiară a partenerului. De asemenea, încerci să obții niște drepturi financiare, să achiți niște taxe sau impozite. În partea a doua a zilei, poți aborda subiecte sensibile pentru relația de cuplu, care se vor rezolva prin comunicare.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează casa relațiilor și îți dorești să-ți petreci mai mult timp cu partenerul. În ce privește un parteneriat profesional, aspectul tensionat pe care Luna îl formează cu Saturn din casa carierei și superiorilor, îți poate aduce unele blocaje sau amânări.

 

Rac

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la serviciu și cea mai bună soluție este să soliciți ajutorul colegilor sau să amâni unele sarcini. Dacă aduci în discuție salarizarea și beneficiile pe care le ai, s-ar putea să obții o mărire salarială, dacă știi cum să pui problemele.

 

Leu

 

Astăzi te simți bine și cauți să te relaxezi, să găsești mai multe metode a petrece timpul în mod plăcut. Dacă te afli într-un minisejur, distracția este garantată și vei avea ce povesti când te întorci. De asemenea, îți molipsești și prietenii cu dispoziția ta.

 

Fecioară

 

Evenimentele care se întâmplă astăzi te scot din zona de confort și s-ar putea să fie nevoie să faci niște deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni administrativ-financiare ale casei. S-ar putea să apară și cheltuieli neprevăzute, așa că ai grijă cum gestionezi bugetul!

 

Balanță

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și stai mai mult de vorbă cu prietenii, colegii de serviciu și familia. Ai schimburi de mail-uri, întâlniri cu colaboratorii și cei cu care desfășori activități și pui la cale strategii și planuri noi. Și în planul relațional, este o zi favorabilă dialogului.

 

Scorpion

Sectorul financiar este activat astăzi și s-ar putea să cheltui o sumă de bani, care poate depăși bugetul stabilit. Încerci să te reechilibrezi financiar, prin obținerea unor contracte extraprofesionale. La serviciu, ești bine văzută și lucrezi în continuare la imaginea ta.

 

Săgetător

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, ai parte de o zi plină de optimism, mai ales dacă evenimentele din ultima perioadă, din sectorul sentimental, te-au motivat să treci la următorul nivel al relației. Posibil să ai parte de o reconectare cu partenerul, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să nu te simți prea bine, să ai tot felul de gânduri, frământări și conștientizări, care să te ducă spre un alt drum. De asemenea, reconectarea cu cineva din familie, posibil un părinte cu care rezonezi, ar putea să te ajute să găsești niște răspunsuri. La serviciu, rezolvă ce este urgent și încearcă să te odihnești mai mult!

 

Vărsător

 

Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor s-ar putea să ai o întâlnire cu prietenii, să-ți petreci timpul cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult, poate chiar foști colegi. În sectorul profesional este posibil să apară discuții în contradictoriu legat de o abordare diferită a lucrurilor și din cauza mentalităților.

 

Pești

 

Sectorul asociat șefilor, carierei și reputației profesionale este activat astăzi. S-ar putea să faci impresie bună și să obții niște aprobări. Argumentele tale, privind un proiect în derulare, vor convinge șefii să dea ok-ul pentru implementare. Aprobări sau hârtii oficiale poți primi și de la o instituție publică, financiară.

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies