Horoscop zilnic 10 august 2023. Fecioarele au curajul să facă niște declarații, să cucerească pe cineva în plan amoros


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 10 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează, astăzi, casa comunicării și este posibil să ai niște discuții în planul sentimental. Pe de altă parte, ai mai multă încredere în abilitățile tale și te remarci cu o idee originală la serviciu. De asemenea, este o zi favorabilă să înveți lucruri noi.

 

Taur

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect armonios cu Jupiter din zodia ta. Așadar, contextul astrologic este favorabil vieții amoroase și poți lămuri anumite aspecte în relație. Dacă au existat neînțelegeri, astăzi este momentul unei împăcări. Dacă ești singură, poți începe o nouă poveste de iubire.

 

Gemeni

 

Astăzi, Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa vieții de familie, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor. Ai ocazia să rezolvi niște chestiuni legate de casă, de administrarea unor bunuri, să comunici deschis cu unii dintre membrii familiei cu care ai avut neînțelegeri. De asemenea, te poți bucura de sprijinul părinților sau a unei persoane care dorește să intre în viața ta.

 

Rac

 

Sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți, unde se află în tranzit Mercur și formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa planurilor de viitor, îți aduce idei originale, pe care le prezinți celor cu care lucrezi. De asemenea, ai și o mare putere de convingere și poți primi vești bune, dar și acorduri de la șefi, pentru a începe o nouă activitate.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce vești bune, legate de salarizare, primirea unui bonus sau a unei prime, a unei sume de bani, care vine în urma unei colaborări extraprofesionale. Dacă mergi la un interviu, faci impresie bună și vei primi salariul pe care îl soliciți.

 

Fecioară

 

Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Jupiter din zodia Taur. Ești foarte comunicativă, te exprimi ușor, ai idei originale și poți pune bazele unui proiect nou. În planul relațional, ai curaj să faci niște declarații, să cucerești pe cineva.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, planeta comunicării, în tranzit printr-o casă karmică, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa transformărilor profunde, îți aduce intuiție și inspirație în luarea unor decizii financiare. De asemenea, s-ar putea să ai unele revelații legate de relația de cuplu sau de începerea unei relații cu cineva din trecut. 

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să ai mai multe discuții, legate de proiectele profesionale, în care ești implicată. În partea a doua a zilei, discuți cu prietenii, mergi la întâlnire cu ei sau îți inviți partenerul în oraș. În urma e unui dialog cu cineva apropiat, s-ar putea să ai o idee, care să te scoată dintr-un impas.

 

Săgetător

 

Luna traversează, astăzi, casa parteneriatelor profesionale, iar Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect armonios cu Jupiter, din casa muncii. Așadar, este posibil să primești niște oferte avantajoase sau în urma unor discuții cu șefii, să ajungi la niște concluzii sau un acord.  De asemenea, ai idei originale privind suplimentarea veniturilor.

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna traversează casa muncii, iar Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Jupiter, din casa creativității. Posibil să ai o viziune clară asupra viitorului unui proiect personal sau decizi să-ți continui studiile, să te înscrii la niște cursuri, să participi la seminarii sau workshop-uri, într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Vărsător

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa vieții de familie. Vei fi ajutată din astral să ai intuiție într-un context financiar, să iei o decizie financiară bună. Relația cu familia este armonioasă și o vizită părinților ar putea aduce rezolvarea unui conflict.

 

Pești

 

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, din casa comunicării. Te consulți cu partenerul legat de chestiuni pe care trebuie să le rezolvați împreună, iar în planul profesional, o propunere din partea partenerului de cuplu ar putea să-ți aducă progres într-un proiect, la care lucrezi în momentul de față.

related posts

Modifică setările cookies