Horoscop zilnic 10 decembrie 2015. Capricornii au o premonitie neplacuta, iar Sagetatorii intra intr-un conflict


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 decembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Zi cu noroc pentru Berbeci. Daca ai ocazia, cumpara un loz, caci ai mari sanse sa castigi ceva. Ai parte de o joi linistita si placuta, de care te bucuri din plin.

Horoscop 2015 TAUR

In prima jumatate a zilei inchei o "alianta" avantajoasa, de armonie, cu un coleg de serviciu sau o ruda. Fii cu mare bagare de seama insa in a doua jumatate a zilei: un gest al unui apropiat de va jigni si iti va provoca adevarate neplaceri.

Horoscop 2015 GEMENI

Pofta de viata iti lipseste in aceasta zi de joi. Iti este foarte greu sa te mobilizezi si sa duci sarciniel zilnice la bun sfarsit cu succes. E posibil ca din cauza lipsei de motivatie sa ai parte de cateva conflicte cu cei din jur. Atentie!

Horoscop 2015 RAC

Profiti de inceputul lejer al diminetii pentru a-ti pune in ordine problemele ramase de ieri. Desi pare o zi relaxata, ritmul devine tot mai alert si isi atinge apogeul seara, cand acasa se iveste un conflict care iti da batai de cap.

Horoscop 2015 LEU

Se anunta o zi linistita, in care nimeni si nimic nu te poate tulbura. Te ocupi in cursul primei jumatati a zilei de indatoririle de la locul de munca, iar spre seara te surprinde invitatia in oras a unui prieten. Accepta! Meriti sa te relaxezi si sa te destinzi.

Horoscop 2015 FECIOARA

Ai parte de un inceput de zi care te multumeste. E foarte posibil insa ca pana spre seara sa ai parte de un conflict cu un membru foarte apropiat al familiei, care nu iti impartaseste un punct de vedere. Comunicati eficient si situatia se va detensiona de la sine.

Horoscop 2015 BALANTA

Tinzi sa fii cu capul in nori pe tot parcursul zilei si sa visezi cu ochii deschisi chiar si atunci cand nu este cazul. In a doua jumatate a zilei, problemele incep sa-ti bata la usa si sa te trezeasca la realitate.

Horoscop 2015 SCORPION

Simti nevoia sa fii singura si, de aceea, in prima jumatate a zilei tinzi sa te izolezi de cei din jur, chiar daca esti la birou sau la scoala. Apoi, se iveste o ocazie foarte buna, care iti permite sa iti etalezi talentele si abilitatile.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti o zi in care trebuie sa dai dovada de tact si diplomatie, mai ales cand vine vorba de interactiunile cu superiorii. Esti predispusa sa intri in conflict cu cineva mai mare in rang decat tine si ar fi indicat sa eviti confruntarea.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Ai un sentiment neplacut de-a lungul intregii zile. Ai un soi de premonitie negativa care nu iti da pace si care te impiedica sa iti desfasori activitatea la capacitate maxima.

Horoscop 2015 VARSATOR

La inceputul zilei iti faci planuri pentru seara, sperand ca macar dupa programul aglomerat de la serviciu sa ai cateva ore de respiro. Din pacate, acest lucru nu se intampla si ajungi sa anulezi orice activitate relxanta.

Horoscop 2015 PESTI

Iti dedici aceasta zi de joi gandindu-te la o persoana draga. La jumatatea zilei, cineva din anturajul tau de prieteni iti dezvaluie un secret la care nu te-ai fi asteptat si pe care nu stii cum sa il tratezi.

related posts

Modifică setările cookies