Horoscop zilnic 10 iulie 2023. Taurii se luptă să cucerească pe cineva în plan amoros, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 10 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, traversează zodia Fecioară, respectiv sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății. Până pe 27 august, când ajunge în zodia Balanță, urmează o perioadă cu acțiune în sfera profesională, cu multă atenție la detalii, reorganizare a sarcinilor și programului.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul sentimental, al aventurilor romantice, vacanțelor, distracției, copiilor și creativității. Până pe 27 august, aceste domenii vor fi activate și vei investi mai mult timp în petrecerea timpului cu persoanele dragi. Un proiect de creație poate să capete contur. Pe de altă parte, în planul sentimental, lupți să cucerești pe cineva, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai grijă și folosește constructiv energia marțiană! Evită conflictele sau să despici firul în patru, dacă nu ai motive.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul vieții de familie, a casei și spațiului de locuit. Până pe 27 august urmează o perioadă dinamică, în care vei investi energie în petrecerea timpului cu familia, să rezolvi chestiuni, care țin de administrarea unui imobil, o renovare sau o reamenajare a casei.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor și relațiilor cu frații. Până pe 27 august se intensifică interacționarea cu ceilalți, acumulezi informație și cunoștințe noi. Atenție la faptul că poți deveni agresivă în raport cu ceilalți!

 

Leu

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Până pe 27 august, vei fi determinată și depui eforturi pentru a-ți mări veniturile.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul personalității. Până pe 27 august, ai multă energie, curaj, inițiative și impulsuri de a face lucruri pentru tine. Atenție să nu devii prea critică și impulsivă, dacă ceilalți nu pot ține pasul cu tine!

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul frământărilor interioare, izolării, subconștientului și trecutului. Până pe 27 august urmează o perioadă în care-ți vei redirecționa energia spre interior, să te reechilibrezi fizic și psihic. De asemenea, vei căuta să-ți analizezi comportamentul în relație.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor. Până pe 27 august, Marte, guvernatorul tău, aduce multă energie și implicare într-un proiect personal, într-o relație de prietenie, privind implicarea într-un grup sau a unor activități profesionale de pe urma exercitării profesiei.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul carierei, activităților profesionale, relațiilor cu șefii, imaginea și reputația. Până pe 27 august urmează o perioadă dinamică, cu multă acțiune, curaj, inițiative și determinare în planul profesional, dar și cu pași mici și siguri, astfel încât să-ți atingi obiectivele.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul studiilor, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor, străinătății, principiilor și credințelor. Până pe 27 august, urmează o perioadă în care vei investi în pregătirea profesională. De asemenea, este posibil să pleci într-o călătorie, care să-ți schimbe viziunea asupra vieții.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul, care provin din alte surse decât salariile, dar și sectorul intimității. Până pe 27 august, urmează o perioadă dinamică pentru obținerea/ intrarea în posesia unor bani, a unor bunuri, moșteniri. Planul intim devine activ și vei căuta să clarifici anumite chestiuni relaționale.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Până pe 27 august, Marte aduce mult dinamism în relații și vei fi interesată să-i acorzi mai multă atenție partenerului. În planul profesional este posibil să fii mai agresivă, să încerci să obții niște avantaje, fără să ții cont și de cealaltă parte. Ai grijă și folosește constructiv energia marțiană!

related posts

Modifică setările cookies