Horoscop zilnic 10 mai 2023. Balanțele experimentează trăiri emoționale puternice, Peștii sunt răscoliți de o persoană din trecut


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 10 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se activează casa carierei și a sferei profesionale și îți dorești ca cei cu care lucrezi să-ți vadă valoarea și competențele. Posibil să ai niște discuții importante cu șefii, să ajungeți la niște înțelegeri, dar deciziile finale le vei lua după ce te sfătuiești cu partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Luna traversează astăzi sectorul principiilor și convingerilor și realizezi cât de recunoscătoare ești pentru experiențele trăite. Aspectul armonios pe care Luna îl formează cu Uranus din casa personalității îți trasformă în realitate un vis profesional.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să te preocupe administrarea unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariile. Te întrebi dacă poți păstra nivelul siguranței din prezent. De asemenea, s-ar putea să-ți asumi niște riscuri în planul relațional.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează casa relațiilor și parteneriatelor și formează un aspect armonios cu Uranus, din casa proiectelor de viitor și a grupurilor de care aparții. Ești mulțumită de felul cum evoluează un parteneriat și ai o idee mai clară în privința pașilor următori.

 

Leu

 

Astăzi analizezi informațiile adunate la serviciu și recunoști nevoia de a lăsa deoparte orice nerăbdare privind un plan sau stabilirea unor țeluri profesionale. Nu te grăbi în decizii și lasă-te ghidată de intuiție! Dacă simți că unele sarcini îți apară pe umeri, cere ajutorul colegilor!

 

Fecioară

 

Luna îți traversează casa iubirii, aventurilor romantice, distracției și relaxării și ești pregătită pentru o nouă aventură. Dacă te afli într-o călătorie, ai parte de experiențe de neuitat. În planul iubirii, încerci să anticipezi ce urmează să se întâmple. Recomandarea astrelor este să iei lucrurile așa cum vin și să nu faci nimic pripit.

 

Balanță

 

Astăzi devii deschisă la șansa de a construi o nouă fundație emoțională bazată pe cunoaștere, dar mai ales pe respectul de sine. Ai tot felul de frământări legate de casă, familie, părinți, rădăcini și este posibil să experimentezi niște trăiri emoționale puternice.

 

 

Scorpion

 

Luna traversează astăzi casa comunicării/ informațiilor și simți nevoia să-ți expui părerile la fiecare pas. Atenție, însă, că dacă vei primi critici sau observații, vei fi tentată să-ți argumentezi părerile și te vei lansa în discuții lungi, care-ți pot ocupa prea mult timp. Îți face bine să eliberezi tensiunile din interior, dar nu uita totuși să comunici pe un ton politicos, chiar dacă întâmpini viziuni diferite!

 

Săgetător

 

Luna îți traversează casa banilor și ești mulțumită de încasările din ultima perioadă. Ai multe proiecte și te entuziasmezi în legătură cu viitorul. Există posibilitatea unei promovări sau a unor schimbări a poziției pe care o ocupi. În planul sentimental, te gândești cum să creezi o atmosferă romantică.

 

Capricorn

 

Luna traversează astăzi casa personalității, respectiv zodia Capricorn și ești determinată să-ți urmezi niște obiective. Rareori ți se întâmplă să nu ai un țel, pentru că acestea reprezintă instrumentele tale de bază de fiecare zi. Nu-ți imaginezi cum ai arăta în absența obiectivelor, care-ți pun viața în mișcare.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. S-ar putea să fii răscolită de niște evenimente sau situații care apar, din nou, în viața ta. În planul vieții de familie, pentru că Luna formează un aspect armonios cu sectorul vieții de familie și relațiilor cu părinții, ești deschisă la ideea de a privi lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să ai impresia că ceva din trecut vine peste tine în forță. Dacă te simți răscolită, apelează la prieteni, ieși la o întâlnire, un eveniment, pentru că-ți va ridica moralul! În planul relațiilor, modul în care te tratează prietenii poate scoate la iveală tipare mai vechi, care te determină să te întrebi dacă faci vreun progres în ce privește schimbarea privind abordarea în cadrul grupurilor pe care le frecventezi.

related posts

Modifică setările cookies