Horoscop zilnic 10 septembrie 2014. Racii au parte de o zi norocoasa, iar Sagetatorii afla un secret 


Horoscop zilnic 10 septembrie 2014. O zi care se transforma intr-un adevarat dar pentru Capricorni. Vezi mai jos de ce.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 8 - 14 SEPTEMBRIE

BERBEC

Lipsa de incredere te impiedica sa rezolvi rapid niste probleme care apar astazi. Ai tendinta sa vezi doar jumatatea goala a paharului, iar asta iti afecteaza starea, dar si capacitatea de lucru.

TAUR

Te influenteaza foarte tare starea celor din jurul tau si energia pe care o emana. Daca vrei sa ajungi la sfarsitul zilei cu zambetul pe buze, trebuie sa nu te mai raportezi la ei si sa te detasezi de ceea ce te inconjoara.

GEMENI

Tinzi sa fii distrata, desi e o zi solicitanta la locul de munca. E posibil sa se lase cu neintelegeri cu superiorii fiindca ei iti impun sa te incadrezi in cerintele stricte de la lucru, iar tu nu vrei sa iti mai incalci principiile doar din cauza job-ului.

RAC

O zi norocoasa pentru Raci. Desi esti pusa in situatia de a lua niste decizii importante, intuitia te ajuta si, fara sa-ti dai seama, faci alegerile corecte. Profita de acest 10 septembrie fiindca vei primi mai mult decat iti doresti!

LEU

Atmosfera din familie iti afecteaza si dicteaza actiunile. Din cauza unor neintelegeri ajungi sa te lasi dominata de oboseala, pesimism, ba chiar gelozie. Nu e tocmai o zi reusita pentru Lei.

FECIOARA

Astrele se aliniaza in favoarea ta. Daca ai probleme de incredere, gasesti sprijin intr-o persoana apropiata. Aceasta se transforma intr-un soi de mentor, care iti ghideaza pasii si te indruma sa iei cele mai bune hotarari.

BALANTA

Esti predispusa sa te gandesti mai degraba la trecut decat la viitor, ceea ce te opreste din evolutie. Sfatul nostru este sa te ancorezi in ceea ce se intampla acum, fara sa te mai lasi bantuita de demonii trecutului.

SCORPION

O zi in care o forta superioara te pazeste. Se iveste o oportunitate de care trebuie sa profiti. Lasa teama in spate si accepta recompensele pe care ti le ofera viata fiindca le meriti, mai ales dupa acea perioada dificila de care stii doar tu.

SAGETATOR

Ajunge la tine un secret despre o persoana apropiata. Cunoasterea inseamna putere, insa trebuie sa ai grija ca armele pe care le folosetsi in prezent sa nu se intoarca impotriva ta in viitor.

CAPRICORN

10 septembrie se transforma intr-un adevarat dar pentru Capricornii pesimisti. Mai exact, daca te simti singura astazi, primesti vizita unor persoane dragi sau a unor prieteni vechi. Se dovedeste ca toate riscurile pe care ti le-ai asumat pana acum nu au fost in zadar, asa ca... zambeste!

VARSATOR

Te atasezi spiritual si emotional cu o persoana care iti impartaseste pasiunile si gusturile. E un sentiment placut sa cunosti o astfel de persoana, asa ca bucura-te de aceasta zi.

PESTI

Ai parte de o zi buna si foarte norocoasa. Primesti oportunitatea de a parasi tara, veste care te incanta, dar te si pune intr-o situatie dificila. Nu stii daca sa accepti plecarea sau nu, intrucat e posibil sa fie vorba de o sedere prelungita, in scopuri profesionale.

related posts

Modifică setările cookies