Horoscop zilnic 10 septembrie 2016. Racii au parte de o surpriza, iar Leii au de facut un drum lung


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 septembrie 2016.


BERBEC

Berbecii regreta unele decizii luat nu cu mult timp in urma si chiar tind sa arate celor pe care i-au suparat, pareri de rau. Nu se pricep insa foarte bine la scuze, asa ca ar fi de preferat sa cantareasca bine ceea ce spun, pentru na evita adancirea problemei.
 

TAUR

Nativii nascuti in zodia Taurului intra astazi in conflicte cu cineva destul de apropiat. Poate faptul ca au petrecut prea mult timp impreuna cu aceeasi persoana ii face sa isi iasa oarecum din fire, insa este clar ca sunt pusi pe cearta.
 

GEMENI

Gemenii au de facut niste drumuri, cel mai probabil inapoi spre casa, iar asta ii oboseste peste masura. Se anunta o perioada destul de agitata pentru ei, asa ca ce mai ramane din aceasta zi ar trebui dedicata odihneii
 

RAC

Racii au parte de o zi foarte buna, cineva le face o surpriza placuta sau ii rasfata cam pe tot parcursul zilei, lucru care ii bucura foarte mult pe nativi si ii face sa simta ca in sfarsit primesc ceea ce merita.

 

LEU

Lei parasesc un pic zona de confort, la propriu si se angajeaza intr-o plimbare sau excursie mai putin pe placul lor. Chiar daca sunt persoane destul de active, astazi ar fi preferat sa nu iasa prea mult din cotidian.
 

FECIOARA

Fecioarele fie se afla deja in vacanta, fie se pregatesc sa plece intr-una, pentru ca se anunta ceva bagaje de facut si planuri sau liste de cumparaturi. In orice caz, asta este o zi numai buna de organizat lucruri.
 

BALANTA

Balantele simt nevoie de ceva odihna extra si profita din plin de acest weekend pentru a se pune pe picioare dupa o saptamana incarcata fizic, dar si emotional. Le prinde bine, sfatul este sa nu uite totusi ca au si cateva responsabilitati fata de alte persoane.
 

SCORPION

O promisiune pe care Scorpionii au facut-o mai demult si pe care nu au indeplinit-o, ii prinde astazi din urma.Cineva le cere socoteala si ii trage la raspundere, lucru care ii incomodeaza foarte tare, dar care era inevitabil.
 

SAGETATOR

Vei primi o vizita sau un telefon neasteptat, care iti vor da ceva emotii. Emotii placute, pentru ca se pare ca unei persoane dragi i s-a facut dor de tine tsi iti propune o iesire in oras sau te invita sa ii faci o vizita.
 

CAPRICORN

Exista catvea lucruri care te nemultumesc in ceea ce priveste lucrul in echipa, dar si faptul ca reusitele pe care le ai nu sunt atat de marete pe cat ti-ai dori. Astazi, mai mult ca oricand, te gandesti sa faci niste schimbari in acest sens.

 

VARSATOR

Ziua se anunta destul de incarcata cu tot felul de activitati nu foarte placute. Cel mai probabil se intampla ceva in viata de familie  a Varsatorilor, care ii supara.


PESTI

O zi plina de neprevazut pentru cei nascuti in zodia Pesti. Se anunta multe lucruri si unele dintre ele pot fi chiar vesti care schimb cate ceva in viata de zi cu a Pestilor, pe termen lung.

related posts

Modifică setările cookies