Horoscop zilnic 10 septembrie 2023. Peștii primesc declarații surprinzătoare de dragoste, Racii au parte de evenimente neplăcute


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 10 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, unele evenimente din familie să se desfășoare rapid, să fie nevoie să te implici mai mult într-o chestiune care vizeaza casa. Dacă ești singură, în planul sentimental pot să apară oportunități de a intra într-o relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ai ocazia să-ți relansezi relația.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să-ți dorești să stai mai retrasă, fără dispoziție de socializare. Mai mult de atât, s-ar putea să nu mai faci compromisuri în relațiile tale. De asemenea, nu vrei să discuți pe teme, pe care ai văzut că nu rezonezi cu cei cu care interacționezi. În partea a doua a zilei, citești, te uiți la un documentar sau la un serial.

 

Gemeni

 

Astăzi, este posibil să realizezi că este nevoie să faci economie. Te îngrijorează niște vești, care au venit la finalul săptămânii trecute, legate de salarizare sau activitatea ta profesională. Încerci să găsești surse noi de suplimentare a veniturilor. În planul relațional, apar niște nemulțumiri, pe care le ții pentru tine și nu vrei să i le spui partenerului de cuplu.

 

Rac

 

Contextul astral îți activează și astăzi zodia. Luna, guvernatoarea ta, îți susține planul emoțional și va opera în favoarea ta. Pe de altă parte, s-ar putea să nu poți controla niște situații, evenimente, în care vor fi implicate persoane cu putere de decizie sau unul dintre părinți cu care ai niște confruntări.

 

Leu

 

Astăzi, ai intuiție într-o chestiune financiară și-ți faci planuri pe termen lung privind obținerea unui credit sau a unui împrumut de la un prieten. La serviciu, ești foarte activă, iei inițiative și cauți să rezolvi rapid niște probleme. Planul profesional este bine susținut. Mai mult de atât, așteaptă-te la evenimente neprevăzute.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ieși cu prietenii sau să te caute cineva din străinătate, cu care n-ai mai vorbit de mult. De asemenea, te implici într-o chestiune de sănătate a unui prieten sau a unei rude. În relația de cuplu sau în relația cu cineva cu care ai flirtat, pot să apară unele diferențe de opinie, de principii și convingeri personale.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru activitățile profesionale. S-ar putea să discuți unele chestiuni legate de carieră și deși vrei o schimbare, s-ar putea să fii reticentă și să amâni. Chiar dacă te încântă financiar oferta pe care ai primit-o, recomandarea astrelor este să mai aștepți puțin.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să nu rezonezi cu anumite idei, principii, convingeri și vei avea de obiectat. Aduci argumente și cauți să așezi pe alte baze un proiect, la care trebuie să dai niște răspunsuri la începutul săptămânii viitoare. Pe de altă parte, partenerul s-ar putea să te anunțe că-și schimbă jobul și urmează o perioadă destul de aglomerată la noul job.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să intervină niște discuții legate de bani, de cheltuirea acestora. Nu te ambala prea mult și nu intra în conflicte cu partenerul de cuplu, pentru că vei agrava și mai mult situația! S-ar putea să ai o stare de iritare mai accentuată și ai face bine să găsești o metodă de relaxare, să-ți distragi gândurile către ceva ce-ți face plăcere.

 

Capricorn

 

S-ar putea ca planurile tale de viitor să nu corespundă cu cele ale parterului de cuplu și să descoperi acest lucru, întâmplător, într-o conversație. Nu știi cum să reacționezi și alegi să lași să treacă puțin timp, până te dumirești încotro ar trebui să o iei din punct de vedere relațional.

 

Vărsător

 

Atenție, astăzi, la sănătate, pentru că este posibil să apară unele probleme pe fond emoțional, în urma unor emoții puternice sau a unor nemulțumiri pe care le ai în raport cu partenerul de cuplu! S-ar putea să fie nevoie să amâni niște treburi gospodărești, până îți revii total.

 

Pești

 

Planul asociat sectorului sentimental, creativității, petrecerii timpului în mod plăcut, este activat astăzi. Dacă ești singură, s-ar putea să primești niște declarații, care să te surprindă. Dacă ești implicată într-un proiect de creație, ai inspirație sau idei îndrăznețe.

 

 

related posts

Modifică setările cookies