Horoscop zilnic 11 august 2023. Berbecii se îndreaptă, în viața amoroasă, spre o despărțire, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 11 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să vorbești mult, să-ți oferi sfatul, să-ți spui opiniile și să îi surprinzi pe cei de la serviciu cu ideile tale. În planul sentimental, însă, ești dezamăgită de o situație, pe care nu știi cum să o abordezi și care se îndreaptă cu pași repezi spre o despărțire.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul financiar și este posibil să ai idei bune de a face bani sau de a te pune în valoare, astfel încât să-ți mărești veniturile. Posibil să faci și niște cheltuieli mai mari și să nu ții seamă de buget.

 

Gemeni

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta și cu Mercur, guvernatorul tău, în casa vieții de familie și căminului, s-ar putea să încerci să rezolvi anumite chestiuni care țin de casă, de administrarea ei, niște plăți. Poți, de asemenea, să abordezi subiecte delicate în relația cu partenerul de cuplu, însă ai grijă și folosește constructiv energia lui Marte, planeta acțiunii! Nu intra în dispute și nu-ți impune punctul de vedere!

 

Rac

 

Luna traversează, astăzi, casa izolării, frământărilor interioare și trecutului. Ai nevoie de mai multă liniște și de relaxare. De asemenea, ai un randament intelectual mai ridicat dacă lucrezi singură și nu în echipă. Pe de altă parte, este posibil să nu stai pe gânduri nicio secundă și să-ți spui nemulțumirile adunate pe o perioadă mai mare de timp.

 

Leu

 

Comunicarea cu prietenii și cu cei cu care desfășori activități este punctul tău forte de astăzi. Reușești să te faci foarte ușor înțeleasă, să clarifici anumite situații, care păreau în primă fază, complicate, să găsești soluții bune și să ieși în evidență în fața șefilor.

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin casa carierei, reputației și imaginii, este momentul să te pui în valoare, să ieși în evidență, mai ales că vin propuneri de job către tine. Astfel, vei putea să-ți suplimentezi veniturile. Atenție la faptul că poți deveni mai agresivă în toate interacțiunile cu ceilalți!

 

Balanță

 

Luna traversează astăzi casa principiilor, credințelor, sistemului de valori, studiilor și perfecționării profesionale. Simți nevoia să te dezvolți și ești invitată să te folosești de toate oportunitățile pentru a aduce un progres în viața personală sau profesională.

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să-ți faci ordine în situația financiară. Vei analiza niște planuri, dar și nevoile tale din perioada următoare. Dacă vrei să mai pleci câteva zile într-un mini sejur, este posibil să apelezi la economii sau la cardurile de credit.

 

Săgetător

 

Astăzi este o zi favorabilă dialogului în relațiile cu partenerul de cuplu sau cu partenerii din sfera profesională. Ai susținere din partea unor persoane cu putere de decizie la serviciu, iar în planul personal simți că se îmbunătățește relația cu partenerul de cuplu.

 

Capricorn

 

Indiferent de activitatea profesională pe care o desfășori, astăzi, pe cont propriu sau la serviciu, vei avea spor în toate activitățile întreprinse. S-ar putea să cauți soluții pentru eficientizarea muncii sau pentru a micșora timpul de executare a unor sarcini. E posibil să te preocupe și starea de sănătate, să faci niște programări pentru investigații sau analize.

 

Vărsător

 

Posibil, astazi, să te intereseze să obții niște bani, pentru a-ți face niște plăceri, să te relaxezi sau să te distrezi. Dacă te afli în vacanță, te bucuri din plin de această zi alaturi de partener sau un grup de prieteni. De asemenea, ziua este favorabilă declarațiilor sau manifestării sentimentelor.

 

Pești

 

Astăzi, ai putea avea parte de momente plăcute alături de partener sau de cei dragi din familie. Se pot clarifica anumite neînțelegeri, pentru că ai curajul să spui ce ai pe suflet. La serviciu, traversezi o zi foarte aglomerată, dar înregistrezi un succes și acest lucru te mulțumește.

related posts

Modifică setările cookies