Horoscop zilnic 11 iulie 2023. Racii au idei bune de a face bani, Vărsătorii se gândesc la căsătorie


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 11 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Leu, respectiv sectorul sentimental și te va ajuta în exprimarea emoțiilor și sentimentelor, devii mai dornică de flirt, aventuri sentimentale, dar și creativă în găsirea unor metode noi de relaxare alături de partener.

 

Taur

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Leu și până pe 29 iulie va dinamiza sectorul vieții de familie, căminului și relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă în care se pot clarifica anumite chestiuni în familie și alegi o comunicare constructivă, chiar dacă sunt viziuni diferite.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, ajunge astăzi în zodia Leu și până pe 29 iulie dinamizează sectorul informațiilor, învățării, comunicării, negocierilor și deplasărilor. Așadar, urmează o perioadă favorabilă acumulării de cunoștințe, pentru negocieri și interacționarea cu ceilalți. De asemenea, este posibil să faci mai multe deplasări și ești interesată să socializezi mai mult.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Cum Mercur aduce idei, ai putea avea idei bune de a face bani, să porți negocieri și să obții o mărire salarială.

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Leu și până pe 29 iulie îți traversează sectorul personalității. Acest tranzit astral rezolvă anumite chestiuni, care țin de comunicare și înțelegerea cu ceilalți. De asemenea, este posibil să nu te lași până nu îi convingi pe ceilalți că ideile tale sunt bune sau să-ți susții o teorie.

 

Fecioară

 

Mercur, guvernatorul tău, începe să traverseze de astăzi zodia Leu și până pe 29 iulie va dinamiza sectorul subconștientului, frământărilor interioare, izolării și trecutului.  Așteaptă-te la întâlniri cu persoane din trecut sau la rezolvarea unor chestiuni care te frământă. De asemenea, Mercur îți dă ocazia să meditezi, să ai o introspecție asupra unor lucruri care s-au întâmplat în relație.

 

Balanță

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Leu și până pe 29 iulie activează sectorul vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor, relațiilor de prietenie. Urmează o perioadă în care viața socială se amplifică, intri în noi grupuri sau proiecte și-ți faci planuri de viitor legate de activitatea profesională.

 

Scorpion

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Leu și până pe 29 iulie activează sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale. Așadar, Mercur operează în favoarea ta și te ajută în prezentarea ideilor. De asemenea, se activează și relația cu superiorii și ai curajul să-ți ceri niște drepturi salariale, mai ales dacă în perioada următoare  vei implementa niște strategii.

 

Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze de astăzi zodia Leu și până pe 29 iulie activează sectorul principiilor, credințelor, studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență. Urmează o perioadă favorabilă studiului, explorării unor domenii noi, călătoriilor și participării la seminarii/workshopuri.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Leu, respectiv sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, creditelor, dar și intimității. Așadar, vei fi preocupată să rezolvi un context financiar, să administrezi cât mai bine banii la comun deținuți cu partenerul. În planul intim, inițiezi discuții pentru clarificarea unor situații care te deranjează.

 

Vărsător

 

Cu Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi, în tranzit prin zodia Leu, se dinamizează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Mercur va deschide, până pe 29 iulie, o cale de comunicare cu partenerul de cuplu, dar și în sfera profesională, în parteneriate și asocieri.

 

Pești

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Leu și dinamizează sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Până pe 29 iulie ești invitată să reorganizezi sarcinile la serviciu. De asemenea, eficientizei timpul să ai un randament intelectual ridicat. În planul sănătății, iei decizii legate de stilul de viață, de schimbarea rutinei zilnice. 

related posts

Modifică setările cookies