Horoscop zilnic 11 mai 2023. Berbecii vor să-și părăsească partenerul de cuplu, Racii tind să fie agresivi cu superiorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 11 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Pluton din casa planurilor de viitor, așa că preocupările tale se vor îndrepta spre proiectele în care ești implicată. S-ar putea să existe situații în care să fie nevoie să obții niște fonduri financiare. Pe de altă parte, în planul relațional iei în calcul să faci o schimbare de direcție, dacă simți că nu te mai regăsești în cuplul din care faci parte.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, iar conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, te îndeamnă să rezolvi chestiuni profesionale urgente. Vrei să controlezi tot ce se întâmplă în planul profesional, dar realizezi că nu poți să faci acest lucru.

 

Gemeni

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, se formează astăzi în casa filosofiei de viață, călătoriilor, perfecționării profesionale și planului social. S-ar putea să apară unele obstacole în relațiile cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități, însă ești hotărătă să nu lași situațiile tensionate să-ți strice ziua.

 

Rac

 

Conjuncția dintre Lună, guvernatoarea ta, și Pluton, care se formează în casa relațiilor și a banilor comuni, poate aduce discuții legate de finanțe și relație. S-ar putea să fie nevoie să te decizi cu privire la o investiție sau să faci un plan de acțiune pentru returnarea unei datorii. Atenție la serviciu și nu intra în conflicte cu șefii, pentru că ai impulsul să fii mai agresivă!

 

Leu

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, se formează astăzi în casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și s-ar putea să apară provocări în aceste domenii. Posibil unele viziuni diferite să aducă tensiuni, însă recomandarea astrelor este să petreci timp de calitate cu partenerul și să eviți confruntările.

 

Fecioară

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, se formează astăzi în casa muncii și sănătății și s-ar putea să apară unele evenimente neprevăzute la serviciu, să fie nevoie să termini acasă ce ai de făcut. Ai un randament ridicat și s-ar putea să faci progrese în planul profesional.

 

Balanță

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, se perfectează astăzi în sectorul iubirii și te preocupă relația cu partenerul de cuplu. Lucrurile merg bine, dar astăzi fii atentă, ca pot exista unele tensiuni mocnite între voi, dacă nu reușești să eviți niște situații tensionate!

 

Scorpion

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, guvernatorul tău, se formează astăzi în sectorul vieții de familie și ai idei de a face niște modificări în casă. Și sectorul vieții casnice și al activităților gospodărești este activat și ești determinată să rezolvi împreună cu partenerul toate sarcinile restante. Atenție la dialoguri, pentru că există riscul să apară neînțelegeri!

 

Săgetător

 

Sectorul comunicării este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și este posibil să faci niște deplasări, să ai întâlniri cu prietenii sau cu parteneri din sfera profesională. Ai multe interacțiuni și recomandarea astrelor este să ai grijă dacă apar animozități. S-ar putea să primești și niște vești care te vor bucura.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să te preocupe situația financiară, mai ales dacă este vorba de un proiect de pe urma căruia poți obține suplimentarea veniturilor. Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, care se formează în casa banilor, ar putea să scoată la iveala unele frământări legate de administrarea banilor, deși la suprafață nu pare că ai avea niște probleme.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, se perfectează astăzi în zodia ta și este posibil să dai dovadă de multă încredere în tine și să fii determinată să duci la capăt niște chestiuni personale. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți fie greu să te deschizi față de unele persoane cu care interacționezi, pentru că nu aveți aceleași viziuni.

 

Pești

 

Încerci astăzi să te concentrezi pe menținerea echilibrului mental și emoțional, mai ales dacă au existat în ultima perioadă evenimente care te-au suprasolicitat și ți-au produs tensiuni. Toată ziua este posibil să fii absorbită de anumite gânduri cu privire la situații din trecut.

related posts

Modifică setările cookies