Horoscop zilnic 11 septembrie 2023. Vărsătorii ies din zona lor de confort și cuceresc o persoană de care te simt atrași 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 11 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși ai intenția să rezolvi o serie de chestiuni profesionale în modul tău caracteristic, astăzi este nevoie să dai dovadă de multă creativitate și diplomație, pentru a-i determina pe ceilalți, respectiv pe colegi, să coopereze într-un proiect pe termen scurt. Atenție și la faptul că ai putea face niște greșeli din cauza orgoliului!

 

Taur

 

Astăzi, te preocupă casa și confortul tău. Aspectul armonios, care se formează între Lună și Venus, guvernatoarea ta, te îndeamnă să achiziționezi lucruri pentru casă, de care nu ai neapărat nevoie, dar simți că îți aduc o bucurie. Pe de altă parte, te implici mai mult în chestiuni organizatorice la serviciu, astfel încât să-ți îndeplinească și ție niște solicitări mai vechi.

 

Gemeni

 

Luna formează, astăzi, un aspect armonios cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa comunicării. Ai mult farmec și știi cum să pui problemele, astfel încât să obții ce ai nevoie. La serviciu nu întâmpini niciun refuz din partea colegilor în a te ajuta într-o chestiune profesională.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi în care Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, în casa banilor, aduce preocupări pentru administrarea banilor pe care îi deții. S-ar putea să semnezi și un contract, un act adițional, să obțin niște hârtii oficiale de la o instituție publică.

 

Leu

 

Luna traversează, astăzi, casa personalității tale și formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, așa că vin oportunități spre tine și ești deschisă, mai ales din punct de vedere sentimental. Pentru că Venus este guvernatoarea casei comunicării și gândirii, s-ar putea să te gândești la alegerile din viața ta și la lucrurile pe care ai vrea ai vrea să le schimbi în relația de cuplu, astfel încât să îmbunătățești situația.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi activează viața interioară, introspecția, meditația și gândurile îndreptate spre trecut. Realizezi cât este de important să găsești un echilibru între ce îți dorești, dar și dorințele și nevoile partenerului. Dacă ești singură, cineva din anturaj te face să te simți apreciată. 

 

Balanță

 

Luna formează, astăzi, un aspect armonios cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa planuri de viitor, așa că este o zi perfectă să-ți programezi activitățile și evenimentele din perioada următoare. Te poți întâlni cu prietenii sau să ieși la o întâlnire romantică cu cineva din anturajul tău.

 

Scorpion

 

Luna formează, astăzi, un aspect armonios cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale. Chiar dacă există unele nemulțumiri legate de contractul tău, de banii pe care îi câștigi și de faptul că sarcinile se înmulțesc, ai putea să abordezi constructiv situația. În loc să te gândești cum să faci o schimbare, acționează și pune ideile în practică!

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, și este posibil să decizi că este timpul să faci o călătorie. Așadar, te consulți cu partenerul de cuplu și căutați împreună niște oferte. În sfera profesională, s-ar putea să semnezi niște contracte noi și pe unele vechi, care nu-ți mai aduc beneficii, să le închei.

 

Capricorn

 

Luna, în tranzit prin casa intereselor financiare, formează astăzi un aspect armonios cu Venus, micul benefic. Așadar, este posibil să încasezi niște sume de bani, să semnezi un act adițional, un contract sau o colaborare.

 

Vărsător

 

Luna formează astăzi un aspect armonios cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor. Așadar, este o zi favorabilă declarațiilor și poveștilor de iubire. Pentru că este activată zodia Leu, s-ar putea să ai curajul să iei inițiativa, să ieși din zona ta de confort și să cucerești o persoană de care te simți atrasă.

 

Pești

 

Luna formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii și a sănătății. Dacă ai avut probleme de sănătate, astăzi, te simți mai bine,  iar la serviciu reușești să ai un randament mai bun. Ești organizată și începi săptămâna în forță.

related posts

Modifică setările cookies