Horoscop zilnic 12 august 2023. Peștii pot cunoaște pe cineva neașteptat în plan amoros, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 12 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te preocupă viața de familie și reorganizarea spațiului de locuit. S-ar putea să ajuți pe cineva din familie cu o mutare sau faci planuri de viitor privind decizii importante, pe care vrei să le iei în perioada următoare. În planul sentimental, te poți aștepta, în continuare, la surprize și evenimente neașteptate.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe deplasări la rude, părinți, locurile natale, să ai nevoie de o discuție sinceră și deschisă cu partenerul de cuplu. Sectorul comunicării este activat, așa că s-ar putea să inițiezi dialogul pentru a clarifica anumite situații.

 

Gemeni

 

Cu Luna în tranzit prin casa banilor, s-ar putea să-ți faci socoteli, să încasezi niște sume de bani, să faci plăți sau să mergi la cumpărături. Posibil ai de gând să achiziționezi ceva de o valoare mai mare. În partea a doua a zilei, te caută cineva din străinătate, care-ți face o propunere.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, îți traversează zodia și ești mai sensibilă astăzi. De asemenea, ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu. S-ar putea să ai și niște discuții legate de tine și proiectele tale, să ceri niște sfaturi, să încerci să rezolvi o situație, care te frământă și ți-a dat peste cap convingerile și principiile.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie de liniște, de izolare, să stai departe de toată agitația, să reflectezi, să analizezi niște situații și să te apropii mai mult de latura spirituală. Ai nevoie de o schimbare și cauți să nu mai greșești atunci când iei o decizie importantă.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, casa prietenilor și planurilor de viitor și s-ar putea să onorezi o invitație de a pleca cu un grup de prieteni într-un minisejur. Pe de altă parte, dacă ești singură, s-ar putea ca un dialog cu cineva apropiat să te determine să-ți dorești mai mult de la relația de prietenie pe care o ai cu persoana respectivă.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă cariera, imaginea și statutul profesional, dar și luarea unor decizii importante privind activitatea profesională, începerea unui proiect pe cont propriu, niște schimbări de care ai nevoie în programul zilnic. Dacă au apărut niște probleme de sănătate, acum este momentul să le rezolvi, pentru că vei găsi remedii sau un medic care să găsească cauza.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să iei o decizie în ce privesc studiile, continuarea acestora, începerea unor cursuri pentru obținerea unui atestat, care să te ajute să te dezvolți profesional. Ai putea să te pui mai mult în valoare sau să-ți valorifici o pasiune, să porți niște negocieri și să accepți o nouă provocare în planul profesional.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai preocupări de natură financiară, privind niște fonduri pe care le deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane din familie. Decizi să schimbi modalitatea de cheltuire a banilor, să deschizi un cont de economii, să administrezi mai bine banii pe care îi deții.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să te preocupe petrecerea timpului cu partenerului de cuplu, mai ales că Luna activează sectorul relațiilor și tendința zilei este să cauți să petreci ziua în mod plăcut. De asemenea, s-ar putea să ai niște idei pentru serviciu sau pentru o activitate extraprofesională, care îți pot aduce un venit suplimentar pe termen lung.

 

Vărsător

 

Luna îți traverseaă, astăzi, casa muncii și a treburilor gospodărești, așa că vei fi foarte activă în aceste  domenii, astfel încât să termini tot ce ți-ai propus și să ai și timp pentru tine și partener. Pe seară vrei să ieșiți în oraș cu un grup de prieteni.

 

Pești

 

Planul sentimental este susținut astăzi de contextul astral și s-ar putea să ai parte de surprize sau evenimente, care să te pună pe gânduri. Dacă ești singură și-ți dorești o relație, s-ar putea să cunoști pe cineva într-o conjunctură neașteptată și să începi o relație de durată.

 

related posts

Modifică setările cookies