Horoscop zilnic 12 mai 2023. Fecioarele au nevoie de înțelepciune în viața intimă, Berbecii sunt apreciați la locul de muncă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 12 mai 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect de susținere cu Saturn, din casa subconștientului. Îți oferă un raționament matur și o formă concretă a unor idei legate de un context financiar. Ai idei originale și ești apreciată la serviciu sau în grupul tău.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să faci un pas important în carieră. S-ar putea să ai o discuție cu superiorii, care să te pună în valoare. Te concentrezi bine asupra unor chestiuni profesionale și este un moment bun să-ți pui ideile în practică, deoarece sunt susținute pe termen lung de Saturn.

 

Gemeni

 

Astăzi, Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect de susținere cu Saturn, din casa carierei, context care îți oferă înțelepciune și maturitate în gândire, dar și atenție mărită atunci când comunici. S-ar putea să primești niște sfaturi, care te vor ajuta să conștientizezi niște lucruri importante pentru tine. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur formează un aspect de susținere cu Saturn, te ajută să fii matură în gândire și să dai contur unor planuri de viitor. De asemenea, te preocupă sectorul financiar, unde s-ar putea să apară situații neprevăzute în relațiile de prietenie, privind returnarea unei datorii.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și în cuplu ar putea să apară unele discuții legate de activitatea profesională, dar și de natură financiară sau intimă. Dacă ai răbdare să asculți și opiniile partenerului, s-ar putea să reușești să eviți un conflict. În planul profesional, în discuțiile cu partenerii de afaceri s-ar putea să câștigi teren.

 

Fecioară

 

Astăzi, Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect de susținere cu Saturn din casa relațiilor și vei da dovadă de multă răbdare și înțelepciune în relația de cuplu. Poți ajunge ușor la o viziune comună cu partenerul. În planul profesional, ai putea avea niște negocieri salariale.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi aduce susținere și rezolvarea unor situații la locul de muncă. Mercur, astrul comunicării, formează un aspect benefic cu Saturn din casa muncii, te mobilizezi excelent, chiar dacă ai parte de provocări în relațiile cu colegii. În planul sentimental, spui partenerului ce ai pe suflet și șansa de a ajunge la o înțelegere este mare.

 

Scorpion

 

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, formează un aspect de susținere cu Saturn, din casa sentimentală, și este posibil să rezolvi anumite chestiuni în planul relațional. Tranzitul Lunii prin sectorul vieții de familie te ajută să găsești soluții la niște probleme casnice.

 

Săgetător

 

Luna îți activează astăzi casa comunicării și deplasărilor, așa că vei putea să rezolvi o serie de chestiuni administrative sau profesionale, prin întâlniri și ședințe. Mercur, astrul comunicării, formează un aspect de susținere cu Saturn și te bucuri de înțelegere în relațiile cu ceilalți. De asemenea, poți lua decizii importante în legătură cu cariera.

 

Capricorn

 

Mercur, planeta comunicării, formează un aspect de susținere cu Saturn din casa comunicării. Luna activează astăzi sectorul financiar și poți să ai niște discuții legate de achiziționarea unui sejur sau a vacanței de vară și ce costuri implică. Dialogurile cu partenerul de cuplu sunt constructive și ajungeți ușor la o decizie comună.

 

Vărsător

 

Mercur, planeta comunicării, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn, din casa financiară. Ai susținere financiară pentru o investiție în locuință. Dialogurile cu părinții sau cu alți membri sunt constructive. Este un moment bun să-ți pui în practică ideile legate de casă și administrarea spațiului de locuit.

 

Pești

 

Mercur, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect de susținere cu Saturn, din casa personalității, așa că vei comunica foarte ușor cu cei cu care intri în contact. Posibil la serviciu să reușești să schimbi viziunea unor colegi. De asemenea, este o zi favorabilă susținerii unui examen, interviu, unui proiect în fața unei comisii, să călătorești sau să porți negocieri.

 

related posts

Modifică setările cookies