Horoscop zilnic 12 noiembrie 2016. Gemenii fac o fapta buna, iar Balantele petrec timp cu persoana iubita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 noiembrie 2016.


BERBEC

Vrei sa faci 10 lucruri in acelasi timp si din cauza asta niciunul nu iti iese cum trebuie. Incearca sa te organizezi mai bine si sa iesi din acest haos pe care singura l-ai creat.

TAUR

Astazi toata lumea te calca pe nervi si nu iti dai seama daca problema este a ta sau a lor. Cel mai probabil prima varianta. Incearca sa iti controlezi nervii si sa nu mai fii atat de rautacioasa cu cei din jur.

GEMENI

Faci o fapta buna pentru un apropiat si asta iti ridica moralul. Cel ajutat te va rasplati cum se cuvine, in ciuda insistentelor tale ca nu vrei nimic in schimbul gestului frumos.

RAC

O cheltuiala neprevazuta care apare astazi iti da peste cap bugetul. Desi ai cam ramas cu buzunarul gol, nu regreti totusi achizitia facuta, care iti aduce mari satisfactii.

LEU

Iti doresti sa petreci putin timp pe cont propriu si sa faci acele activitati care te relaxeaza si te binedispun. Din pacate, astazi esti solicitata din toate partile si nu prea ai momente de respiro. Incearca sa ramai calma si lasi relaxarea pe alta data.

FECIOARA

Ai o atitudine copilaroasa, te tii de poante si faci glume pe seama celorlalti. Aceast comportament nu este vazut cu ochi buni de cei din jur, care confunda atitudinea ta jucausa cu lipsa de maturitate si dezinteresul.

BALANTA

Este o zi pe care o dedici persoanei iubite. Uiti de inhibitii si ii ignori pe cei din jur. Bucura-te de aceste momente frumoase, pentru ca se anunta o perioada mai dificila in viitor.

SCORPION

Starea de irascibilitate pe care ai simtit-o in ultima perioada se agraveaza. Nu poti sa iti mai controlezi nervii si esti neplacuta cu cei din jur. Incearca sa iesi din starea asta proasta pentru ca altfel vei avea numai de pierdut. 

SAGETATOR

Simti ca vrei sa faci o schimbare in viata ta si crezi ca astazi este momentul potrivit. Fie ca vrei sa renunti la unele vicii, ca te apuci de o dieta sau de un sport nou, esti entuziasmata de lucrurile care urmeaza sa se intample. Simti ca ele iti vor schimba viata in bine.

CAPRICORN

O problema de sanatate care te deranjeaza de ceva vreme se agraveaza. Desi incerci sa o ignori din rasputeri, pana la urma tot va trebui sa consulti un specialist. Nu mai amana vizita la medic.

VARSATOR

Esti dezamagita de ceea ce se intampla in viata ta in ultimele saptamani. Aveai alte asteptari de la persoana iubita si de la familie, in general. Din pacate, nimeni nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Nu-ti mai pune atatea sperante in cei din jur si incearca sa te descurci si pe cont propriu.

PESTI

Partenerul este deranjat de crizele tale de gelozie, insa tu te simti total indreptatita. Lucrurile s-au schimbat mult intre voi si raceala din ultima perioada o pui pe seama unei infidelitati din partea lui. Chiar daca el neaga, feelingul iti spune altceva.

related posts

Modifică setările cookies