Horoscop zilnic 12 noiembrie 2023. Berbecii au discuții în viața amoroasă, pe teme de putere, control și bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 12 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, prin casa resurselor financiare pe care le deții la comun cu partenerul, intimității și transformărilor la nivel emoțional, s-ar putea să te lupți cu niște frici. Pe de altă parte, este posibil să discuți pe teme de putere, control și bani. Vei fi mai atentă la venituri, cheltuieli, astfel încât să găsești o soluție eficientă la o problemă pe care o ai acum.

 

Taur

 

Deși este posibil să nu vrei să recunoști, astăzi ai nevoie de partener mai mult ca oricând și chiar dacă au existat dispute, nu vrei să lași de la tine, ții la orgoliu. S-ar putea ca o decizie pe care ai luat-o, să-l afecteze și pe acesta și te deranjează faptul că nu a fost cea mai bună decizie pe care ai luat-o până acum.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna traversează Scorpionul, un semn al emoțiilor intense, respectiv casa muncii și a sănătății. Este posibil ceva să nu funcționeze cum trebuie la serviciu și acest lucru să se răsfrângă și asupra sănătății, pentru că s-ar putea să ai o stare mai puțin plăcută. De asemenea, s-ar putea răscoli anumite afecțiuni mai vechi, așa că ai grijă!

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să faci niște investiții pentru o pasiune sau cumperi un cadou unei persoane dragi, participi la un eveniment important în viața unui prieten. În planul sentimental este posibil să ai parte de emoții și dorințe intense, dar și de surprize neașteptate.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să te sfătuiești cu familia și să luați decizii privind un imobil sau niște bunuri de o valoare mai mare, pe care le dețineți împreună. În partea a doua a zilei, s-ar putea să cauți oferte pentru a mai pleca câteva zile într-o minivacanță, însă nu prea găsești ce dorești.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să faci niște deplasări pe care nu le aveai programate și totul să se dea peste cap. Pe de altă parte, sectorul comunicării este dinamic și este posibil să fii hotărâtă atunci când iei o decizie, când ții la o opinie și să ai argumente puternice.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce cheltuieli neașteptate sau poate găsești metode noi de a face bani, să îi administrezi mai bine, să faci niște investiții, să-ți dai mai multă valoare atunci când porți niște negocieri.

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, astăzi este o zi cu emoții intense și ești mai sensibilă, așa că cei din jurul tău vor fi nevoiți să fie mai atenți, dacă nu vor să te supere. Chiar dacă din punct de vedere financiar nu stai prea bine, este posibil să faci și niște investiții în casă, să lucrezi la confortul tău, să eficientizezi timpul în gospodărie, pentru a avea timp și pentru tine.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare, astăzi, este posibil să se reactiveze suferințe mai vechi, să-ți aduci aminte de o fostă iubire, să simți că ai momente de blocaj, că nu poți înainta. Dacă reusești să lași în urmă trecutul și să detașezi de niște gânduri, care nu-ți dau pace, vei reuși să-ți trăiești viața pe care ți-o dorești.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să nu-ți poți ascunde sentimentele față de cei dragi, cineva apropiat, mai ales dacă s-a întâmplat o situație în planul amoros și nu ai putut să o gestionezi. S-ar putea să nu-ți placă ce auzi și să nu reacționezi prea bine, însă cei cărora le ceri un sfat sau o părere, îți vor binele și văd mult mai bine din afară cum stau lucrurile.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să evaluezi o situație la locul de muncă, mai ales relația cu șefii, cu care ai avut tot mai des conflicte. Faci eforturi să nu reacționezi impulsiv și-ți propui niște obiective profesionale. Dacă abordezi constructiv tranzitul planetelor prin casa carierei, vei avea numai de câștigat.

 

Pești

 

Cu Luna în zodia Scorpion, în casa cunoașterii, astăzi îți propui să-ți lărgești orizonturile. Ai mintea deschisă și ești interesată să acumulezi mai multă informație. Pentru că Mercur, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect tensionat cu Saturn din casa personalității, este posibil să-ți faci un plan, prin care să le comunici șefilor nemulțumirile tale.

related posts

Modifică setările cookies