Horoscop zilnic 12 septembrie 2016. Taurii isi neglijeaza viata personala, iar Racii au probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 septembrie 2016.


BERBEC

Ai reusit sa duci la bun sfarsit un proiect important la locul de munca, asa ca vei primi aprecierea pe care o asteptai de multa vreme. In afara laudelor, este posibil sa ai parte si de o avansare sau sa ti se mareasca salariul.

TAUR

Esti concentrata pe activitatea profesionala si neglijezi cu desavarsire viata personala. Chiar daca la munca rezultatele se vor vedea rapid, nu uita ca trebuie sa iti imbunatatesti si relatia cu partenerul de viata.

GEMENI

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite, asa ca ziua se va transforma intr-una de exceptie. Relatia voastra ajunge la un alt stadiu si este posibil sa fiti pregatiti de mai mult.

RAC

In ultima perioada te confrunti cu o serie de probleme de santate pe care incerci sa le rezolvi si care iti ocupa tot timpul. Lasa deoparte celelalte dificultati si axeaza-te pe ceea ce este mai important. 

LEU

Intampini dificultati la locul de munca, iar relatia cu colegii ajunge intr-un punct critic. Nu uita de diplomatie si fii mai calma atunci cand trebuie sa porti un dialog cu cei din jur.

FECIOARA

Este timpul sa gasesti o solutie pentru rezolvarea problemelor cu care te confrunti. De aceea, incepi sa iti cauti un alt job sau un proiect care sa-ti placa.

BALANTA

Este o zi favorabila pentru a lua decizii importante cu privire la viitorul tau. Profita de aceasta oportunitate fie ca este vorba de un proiect profesional sau o schimbare in viata personala.

SCORPION

Relatia cu partenerul de viata nu te mai multumeste, iar acest lucru nu iti ofera o stare de bine. Este momentul sa purtati o discutie sincera despre viitorul vostru.

SAGETATOR

Ai o stare de spirit pozitiva, asa ca tot ceea ce iti propui sa faci astazi iti va reusi. Lumea din jurul tau se va hrani cu energia ta, ceea nu poate decat sa te bucure.

CAPRICORN

Iti faci planuri pentru o noua vacanta. Te intalnesti cu prietenii si va hotarati unde va veti petrece escapada, de aceea ziua se sfarseste cat se poate de bine.

VARSATOR

Un bun prieten are o problema grava pe care trebuie sa o rezolve cat mai repede si incerci sa-l ajuti cum poti. Din aceasta cauza iti neglijezi treaba de la munca, lucru care te va afecta pe termen lung.

PESTI

Nu esti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca incercarile de a comunica cu cei din jur esueaza. La job reusesti sa impresionezi cu realizarile tale, insa asta nu te ajuta deloc.

related posts

Modifică setările cookies