Horoscop zilnic 13 august 2016. Fecioarele sufera in tacere, iar Balantele au sanse sa cunoasca pe cineva nou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 august 2016.


BERBEC

Te-ai simtit exploatata la job si ai nevoie de cel putin doua zile de respiro. Esti frustrata ca nu mai ai deloc timp liber pentru tine si nici recompensele financiare nu sunt pe masura, asa ca iti versi naduful de-a lungul acestui sfarsit de saptamana.

TAUR

Esti exagerat de sensibila astazi si ai tedinta de a analiza orice vorba iti este adresata. Aceasta vulnerabilitate poate fi speculata de cei din jur, care pot profita de pe urma slabiciunilor tale. 

GEMENI

Astazi iti pui in practica tehnicile de seductie si esti uimita de cat de usor iti cad victimele in plasa. Esti plina de sex appeal si nimeni nu te intrece cand vine vorba de flirtat. 

RAC

Nimic nu te poate scoate dintr-o stare de melancolie pe care o ai si care iti face rau. Incearca sa vezi si partea plina a paharului si sa nu pui intotdeauna raul in fata. Totul depinde de tine.

LEU

In ultima perioada ti-ai pierdut rabdarea si te enervezi din ce in ce mai usor. Atitudinea ta irascibila ii indeparteaza pe cei din jur, care nu iti mai tolereaza iesirile necontrolate. Grija mare la relatia cu partenerul!

FECIOARA

Ai sentimente din ce in ce mai puternice pentru o persoana care nu pare sa iti impartaseasca dragostea. Suferi in tacere si speri ca el sa iti schimbe in curand aceasta atitudine indiferenta.

BALANTA

Iti doresti cu disperare sa iesi din aceasta rutina in care ai intrat in ultima vreme, insa nu faci nimic concret in acest sens. Este momentul pentru o schimbare in viata ta, care are toate sansele sa se intample pe plan sentimental. Iesi in oras! E un weekend aspectat pozitiv ;)

SCORPION

Astazi depasesti cu brio toate obstacolele care iti ies in cale. Esti pusa la incercare, dar treci testul fara sa iti faci prea multe probleme. Dai dovada de spontaneitate si inovatie.

SAGETATOR

Intorci privirile oriunde iti faci aparitia. Optimismul si atitudinea ta relaxata ii atrage pe cei din jurul tau ca un magnet si toata lumea vrea sa iti tina companie.

CAPRICORN

Ai face orice pentru a fi in centrul atentiei, insa ai grija ce metoda alegi pentru a te da in spectacol. Important este sa fii decenta si sa nu atragi atentia intr-un mod negativ.

VARSATOR

Esti hotarata sa te relaxezi dupa o perioada aglomerata la locul de munca, asa ca lasi deoparte orice forma de comunicare cu cei din jur si planuiesti sa pleci pentru cateva zile intr-o destinatie linistita. 

PESTI

Crizele tale de gelozie il indeparteaza pe partenerul tau de tine. Esti extrem de posesiva in ultima perioada si de abia daca il mai lasi sa respire. Ai grija sa nu il sufoci cu dragostea ta.

related posts

Modifică setările cookies