Horoscop zilnic 13 mai 2023. Vărsătorii sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli, Berbecii trebuie să evite o situație nefavorabilă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 13 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ești foarte sensibilă astăzi, mai ales că Luna formează un aspect strâns cu Saturn din casa frământărilor interioare și izolării. Iei personal orice replică și ai impresia că șefii te critică. Încearcă să eviți situații care te-ar pune într-o lumină mai puțin favorabilă și comportă-te ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, ca să poți trece peste acest incovenient.

 

Taur

 

Luna traversează astăzi sectorul planurilor de viitor/ proiectelor și formează un aspect cu Saturn, din zodia Pești. În mod normal, aspectul poate aduce blocaje sau amânări. Îți dai seama că trebuie să pui frână într-un proiect, dacă te-ai grăbit să iei niște decizii, însă întreg contextul astral ar putea să aducă beneficii pe termen lung.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să apară unele tensiuni în relația cu superiorii sau dacă te afli într-o călătorie în străinătate, să apară niște amânări, blocaje, care să-ți dea planurile peste cap. Surpriza este că vei reuși să depășești situația apărută într-un mod surprinzător.

 

Rac

 

Principiile și conginverile tale ar putea să întâmpine astăzi un blocaj și să ai impresia că nu vezi rezolvarea unei situații apărute în planul relațional. Totuși, tranzitul Lunii prin casa filosofiei de viață te ajută să vezi luminița de la capătul tunelului și te mobilizezi exemplar în rezolvarea situațiilor apărute.

 

Leu

 

Posibil astăzi, odată cu formarea aspectului strâns între Lună și Saturn, din zodia Pești, în sectorul financiar, al intimității, dar și raporturilor de putere, să faci un compromis, dacă vrei ca lucrurile să meargă așa cum trebuie în relație, într-un parteneriat sau într-un context financiar.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să apară unele tensiuni între tine și partenerul de cuplu, din cauza conjuncției care se formează cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa relațiilor și căsătoriei. S-ar putea să faci un compromis, să lași de la tine, mai ales dacă tu ai adus acasă problemele de la serviciu și ai stricat atmosfera.

 

Balanță

 

Sectorul muncii și al activităților profesionale este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor. Reușești să duci la capăt niște sarcini mai grele și ai satisfacție, mai ales că ți se recunoaște implicarea. În planul familial poți ajunge la un compromis în legătură cu administrarea patrimoniului. 

 

Scorpion

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Saturn din zodia Pești poate aduce evenimente și situații mai dificile în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte. S-ar putea ca situația prin care treci să te facă să realizezi niște lucruri, că este nevoie să lucrezi cu tine și să cauți să readuci lucrurile la normal. Învață să nu mai ai așteptări sau ia în calcul și situația în care aveți opinii diferite și trebuie respectate.

 

Săgetător

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor și a responsabilității, se formează în casa vieții de familie, lucru care ar putea aduce unele tensiuni cu membrii familiei din cauza unor treburi de ordin gospodăresc sau locativ. Cea mai bună soluție este să lași de la tine, să ajungi la un compromis. Dacă simți că ai făcut progrese, nu strica relația!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi scoate în evidență conjuncția Lunii, guvernatoarea casei relațiilor, cu Saturn, guvernatorul tău, ambele în tranzit prin casa comunicării. S-ar putea să apară unele blocaje în comunicarea cu partenerul. Contextul astral te îndeamnă să dai dovadă de sinceritate și deschidere, să cauți să rezolvi situația, să faci un compromis și nu să agravezi. Din punct de vedere profesional poți purta niște negocieri, care vor avea efect pe termen lung.

 

Vărsător

 

Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi este să ai grijă cum gestionezi finanțele, pentru că aspectul strâns pe care Luna îl formează cu Saturn, din casa banilor, ar putea să aducă restricții sau să existe riscul să te lansezi într-o cheltuielă, pe care să nu o poți susține pe termen lung.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn din casa personalității tale ar putea să scoată în evidență diferențe de opinie între tine și cineva din familie. S-ar putea să nu știi cum să procedezi într-o situație, să vrei să ajungi la un compromis, dar parcă ceva te reține și te îndeamnă să nu renunți la ceva ce crezi cu tărie.

 

related posts

Modifică setările cookies