Horoscop zilnic 13 noiembrie 2016. Taurii pot cunoaste pe cineva, iar Capricornii isi schimba planurile


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 noiembrie 2016.


BERBEC

Se anunta o zi linistita, in care nimic nu pare sa te scoata din rutina ta zilnica. Totul decurge normal pana spre seara, cand primesti o veste care iti da planurile peste cap.

TAUR

Dupa o perioada destul de lunga in care ai suferit de pe urma unei iubiri pierdute, in sfarsit se anunta zile mai bune si in viata ta. Sunt mari sanse sa cunosti pe cineva care sa te faca sa te simti din nou indragostita si iubita.

GEMENI

Simti o atractie uriasa fata de o persoana la care nu te gandeai pana acum in acest fel. Descoperi ca ai sentimente fata de el pe care nu le credeai posibile, insa iti este frica sa le dezvalui ca sa nu strici o prietenie frumoasa.

RAC

Ai o disputa cu cineva apropiat si, din pacate, tu esti cea care are de pierdut. Incearca sa te reorganizezi si sa iti faci un plan de bataie. Trebuie sa demonstrezi ca ai valoare si ca ideile tale sunt bune si aplicabile.

LEU

Esti destul de exigenta cu cei din jur, motiv pentru care astazi esti persona non grata printre prieteni. Ai tendinta sa critici pe toata lumea, sa le ceri explicatii pe care nu ti le datoreaza si sa ii certi in legatura cu diverse lucruri. Ai grija ca aceasta atitudine sa nu se intoarca impotriva ta.

FECIOARA

Astazi constati ca ai doua maini stangi. Nimic din ce faci nu iti iese bine, la bucatarie se lasa cu vase sparte si nici in alte domenii nu prea excelezi. Pur si simplu nu e ziua ta cea mai buna. Incearca sa te tii departe de lucrurile complicate si evita sa iei decizii importante.

BALANTA

Te gandesti sa te specializezi intr-un nou domeniu de activitate, mai ales ca la actualul job lucrurile nu merg chiar atat de grozav pe cat ti-ai dori. Incepi sa te interesezi de anumite cursuri si carti care te vor ajuta in viitorul drum.

SCORPION

Esti intr-o forma grozava si toata lumea iti cauta compania. Esti spirituala, amuzanta si ai o energie cu care ii molipsesti pe cei din jur. Profiti de aceasta stare pentru a-i ajuta pe cei din jur si pentru a le ridica moralul. Multi au nevoie!

SAGETATOR

Simti ca ziua nu are suficiente ore pentru ca tu sa iti rezolvi toate problemele pe care le ai. Alergi de dimineata pana seara si esti asaltata din toate partile. Te simti epuiata si nu stii cum sa iti mai organizezi timpul ca sa termini la timp tot ce ti-ai propus.

CAPRICORN

Iti faci planuri impreuna cu familia sau prietenii, insa in ultima clipa o veste iti da toate socitelile peste cap. Esti dezamagita ca trebuie sa ii lasi iarasi balta pe cei apropiati ca sa rezolvi o situatie mai mult sau mai putin urgenta.

VARSATOR

Te vezi nevoita si astazi sa renunti la timpul petrecut in compania iubitului in favoarea unor treburi de familie. Prezenta ta este obligatorie, iar asta il nemultumeste pe partener.

PESTI

Esti destul de absenta astazi in discutiile cu cei dragi. Lipsa ta de interes nu este vazuta cu ochi buni. Incearca sa fii mai implicata si sa pari mai interesata de cea ce se petrece in jurul tau daca nu vrei sa-i ranesti.

related posts

Modifică setările cookies