Horoscop zilnic 13 octombrie 2023. Vărsătorii pot obține beneficii financiare, Leii au parte de surprize din partea rudelor


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 13 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, partenerul să te anunțe ca veți primi o moștenire sau cineva din familie renunță în favoarea voastră și apar beneficii financiare. De asemenea, Luna în tranzit prin casa relațiilor te ajută să te împaci cu cineva din trecut, să te liniștești în sfârșit și să ți se ia o povară de pe suflet.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să reușești să rezolvi un context profesional, mai ales dacă ai procedat corect într-o anumită situație. Ți se face dreptate sau șefii de abia acum realizează faptul că ai ajutat foarte mult echipa în care lucrezi, că ți-ai motivat colegii. Roadele încep să apară și ai satisfacții.

 

Gemeni

 

Astăzi ai niște discuții cu o persoană apropiată despre munca ta de la serviciu și de faptul că ai reușit să-ți atingi niște obiective, să ai rezultate bune, dar eforturile tale nu au fost apreciate din punct de vedere financiar. La îndemnul unui membru al familiei, inițiezi niște discuții cu șefii și ceri o mărire salarială, mai ales că solicitările tale sunt argumentate.

 

Rac

 

Astăzi găsești o soluție ingenioasă la o chestiune care ține de casă, familie, spațiul de locuit. Ești creativă și la serviciu și ai un randament intelectual ridicat. Planul sentimental este și el activat și se îmbunătățeste relația cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să-i împărtășești partenerului dorința ta de a deveni părinte.

 

Leu

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și s-ar putea să rezolvi o problemă cu casa într-un mod miraculos, să primești o sumă de bani sau cineva din familie să-și ofere ajutorul. Pe de altă parte, relațiile cu familia se îmbunătățesc și s-ar putea să ai parte de surprize de la niște rude cu care nu ai mai vorbit de mult.

 

Fecioară

 

Astăzi preocupările tale sunt pentru bani: încasezi și faci un cadou cuiva drag. Faci niște deplasări sau ai discuții constructive cu cineva din familie sau cu partenerul de cuplu. Comunicarea și negocierile sunt susținute. S-ar putea să primești niște sfaturi utile, să fii îndrumată într-o direcție, care să aducă armonie în relația cu o persoană cu care ai avut cândva ceva de împărțit, să înțelegeți un context și să accepți o situație din trecut.

 

Balanță

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, și Venus, guvernatoarea Balanței, în tranzit prin casa frământărilor interioare și trecutului, s-ar putea să ai niște revelații, să faci pace cu trecutul, să găsești soluții la unele probleme mai vechi. Pe de altă parte, situația financiară se poate îmbunătăți datorită unui aspect armonios, care se formează între Marte și Saturn privind valorificarea unei pasiuni.

 

Scorpion

 

Astăzi te afli față în față cu o situație la locul de muncă, pe care o rezolvi, având intuiție și inspirație, dar și determinare imprimată de Marte, guvernatorul tău. În partea a doua a zilei, ai ocazia să reiei o activitatea care-ți face plăcere sau investești mai mult timp într-o pasiune.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi, într-o discuție cu unul dintre prieteni, să realizezi ce greșeli ai făcut în planul profesional și cum ar trebui să procedezi de acum înainte. Pe de altă parte, dacă ai avut probleme de sănătate, acum găsești niște remedii sau înțelegi că este nevoie să schimbi stilul de viață, pentru a obține o vindecare.

 

Capricorn

 

Dacă vrei să înveți lucruri noi, astăzi este o zi favorabilă. De asemenea, s-ar putea anturajul să te invite să participi la niște cursuri, seminarii, să te implici într-o campanie sau să explorezi lucruri sau interese noi, care te pun în contact cu oameni cu care ai aceleași preocupări.

 

Vărsător

 

Astăzi este despre felul în care știi să te pui în valoare sau felul în care-ți folosești cunoștințele și experiența. Poți începe o colaborare pe termen lung și recomandarea astrelor este să nu ratezi oportunitățile, pentru că poți obține beneficii financiare.

 

Pești

 

Astăzi, poți pune întrebările potrivite pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie. Poți rezolva foarte multe lucruri, care țin de bani sau obținerea unor acte oficiale, juridice, mai ales că Luna traversează casa intereselor financiare și moștenirilor.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies