Horoscop zilnic 13 septembrie 2016. Fecioarele nu se pot concentra, iar Capricornii au parte de un conflict


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 septembrie 2016.


BERBEC

Ai ocazia sa te faci remarcata la locul de munca, mai ales ca astazi te simti extrem de inspirata. Vii cu idei inovatoare si originale si, cel mai important, nu te temi sa le exprimi de fata cu persoanele care conteaza.

TAUR

Astazi esti extrem de curajoasa si simti ca poti sa realizezi orice iti propui. Ai incredere in intuitia ta si iei cateva decizii riscante, insa nu iti pare rau de alegerea facuta.

GEMENI

Esti nemultumita de ceea ce se intampla la job si te gandesti serios sa iti cauti altceva. Nu te mai simti motivata si fiecare zi petrecuta la birou ti se pare un cosmar.

RAC

Te simti tradata de o persoana in care aveai foarte mare incredere si asta te face sa fii exagerat de precauta cu cei din jur. Iti propui sa devii mult mai selectiva si mai atenta cu persoanele pe care le lasi sa intre in viata ta.

LEU

Iti simti relatia amenintata si esti pregatita sa lupti cu toate armele pe care le ai in dotare pentru a o salva. Esti sigura de faptul ca merita sa fii cu el si esti dispusa sa faci orice sacrificiu necesar.

FECIOARA

Esti cu gandul la un barbat care pare sa-ti fi furat inima. Iubirea ti-a luat si mintile, pentru ca iti este foarte greu sa te concentrezi astazi la job. Fluturasii din stomac te fac sa sa iti neglijezi indatoririle de la serviciu.

BALANTA

Ai parte de cateva situatii neprevazute, care iti vor da planurile peste cap. Va trebui sa te reorganizezi rapid, pentru a nu lasa haosul sa puna stapanire pe viata ta.

SCORPION

Ai parte de o zi extrem de solicitanta, din toate punctele de vedere. Inca de la prima ora a diminetii esti pe fuga, incercand sa rezolvi mai multe probleme urgente. La job sunt o multime de lucruri de facut, insa nici acasa nu ai parte de prea multa odihna.

SAGETATOR

Te simti neglijata de persoana iubita si asta iti creeaza un sentiment de frustrare. Te pregatesti sa ai o discutie serioasa cu partenerul, in care sa ii spui tot ce ai pe suflet.

CAPRICORN

Astazi ai o disputa aprinsa cu o persoana care nu iti impartaseste ideile. Te simti agresata verbal si raspunzi destul de violent. Discutia aprinsa te va afecta pe tot parcursul zilei.

VARSATOR

Astazi esti destul de irascibila si ai tendinta de a critica pe toata lumea. Esti o persoana dificila, care cu greu isi poate controla nervii. Aceasta atitudine ii face pe cei din jur sa te ocoleasca.

PESTI

Esti dezamagita de atitudinea pe care superiorii de la job o au fata de tine. Te simti exploatata si nedreptatita si esti hotarata sa iei o decizie legata de viitorul tau profesional in cel mai scurt timp.

related posts

Modifică setările cookies