Horoscop zilnic 14 aprilie 2023. Săgetătorii au parte de nemulțumiri în viața amoroasă, Taurii trebuie să aibă grijă 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 14 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Aspectul tensionat care se formează între Venus, guvernatoarea casei relațiilor, cu Saturn vine să aducă unele blocaje în relația cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care interacționezi în planul personal sau profesional. Se simte că ai niște nemulțumiri, însă nu ar trebui să le proiectezi pe cei cu care intri în contact.

 

Taur

 

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa carierei și relațiilor cu șefii. S-ar putea să nu fii de acord cu deciziile acestora, să reacționezi mai dur sau imprevizibil. Ai grijă și nu strica relațiile! 

 

Gemeni

 

Venus, micul benefic și guvernatoarea casei iubirii, formează un aspect tensionat cu Saturn. Așadar, s-ar putea să intervină niște situații, care să blocheze sau să amâne o întâlnire romantică. De asemenea, în planul profesional, s-ar putea să amâni niște sarcini pentru săptămâna viitoare.

 

Rac

 

Luna traversează, astăzi, casa intereselor financiare și este posibil să faci niște cumpărături pe ultima sută de metri, să achiți niște taxe, impozite sau să returnezi niște datorii. Venus, guvernatoarea sectorului familiei, formează un aspect tensionat cu Saturn și nu ai dispoziție prea bună de a petrece timpul cu rudele. S-ar putea să organizezi, în ultimul moment, o întâlnire cu prietenii.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să nu fii în apele tale. Pentru că Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Saturn, s-ar putea să simți că lucrurile nu merg în direcția dorită de tine în planul relațional. Intervin blocaje sau amânări și restricții, discuții în contradictoriu, care simți că te îndepărtează de partener, însă dacă vei reuși să gestionezi o criză, reușiți să treceți peste hop.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi, să ai niște nemulțumiri legate de banii pe care îi câștigi. Este nevoie să faci rost de o sumă de bani pentru cumpărături sau cadouri. Dacă pleci într-o călătorie, apar tensiuni între tine și partener, care vizează credințele și principiile, pentru că vedeți lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

 

Balanță

 

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Saturn, din casa muncii și activităților gospodărești. Posibil să te resimți după o săptămână încărcată, însă va fi nevoie să faci un efort să duci la capăt și pregătirile pentru sărbători. 

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă chestiunile gospodărești și întâlnirea cu familia. Atenție la faptul că Venus, guvernatoarea casei relației, formează un aspect tensionat cu Saturn și pot inverveni unele tensiuni între tine și partener! Căutați să rezolvați tot ce aveți de rezolvat împreună, să faceți echipă!

 

Săgetător

 

Luna îți traversează casa comunicării și contrar așteptărilor, s-ar putea să nu vrei să vorbești, pentru că simți o tensiune interioară, agitație și irascibilitate. Venus, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Saturn, din casa vieții de familie. Apar nemulțumiri în cuplu, dar nu vrei încă să i le împărtășești partenerului.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să apară evenimente neprevăzute în planul financiar, răsturnări de situație, încasarea unor sume de bani pe care nu le așteptai, dar care vin într-un moment bun. La serviciu, este posibil să fii nevoită să rezolvi niște sarcini restante sau intervin urgențe.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în familie sau care au legătură cu casa. Un bun de folosință îndelungată  se poate strica. Reușești să găsești pe cineva pe care să rezolve situația, fără să cheltui prea mult. Atenție, în partea a doua a zilei, la relațiile de familie, în special cu părinții, cu care s-ar putea să ai tensiuni din cauza unor mentalități diferite!

 

Pești

 

Venus, în tranzit prin casa vieții de familie, formează astăzi un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa personalității tale. Traversezi o zi foarte activă în planul activităților gospodărești și dacă primești musafiri de sărbători, vrei ca totul să fie perfect.

related posts

Modifică setările cookies