Horoscop zilnic 14 august 2016. Sagetatorii au parte de o discutie aprinsa cu partenerul, iar Balantele flirteaza de zor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 august 2016.


BERBEC

Esti atrasa de doi barbati in acelasi timp si esti constienta de faptul ca ar trebui sa faci cat mai repede o alegere intre cei doi. Cu toate astea, tatonezi terenul in ambele sensuri.

TAUR

Ai probleme legate de increderea in sine si esti din ce in ce mai retrasa si mai rezervata. In loc sa te ascunzi in propria carapace, incearca sa iti dai seama de unde provine aceasta nesiguranta si rezolva problema.

GEMENI

Iti banuiesti iubitul de fapte “necurate” si te pregatesti pentru o discutie serioasa in acest sens. Te simti tradata si a venit momentul sa nu mai suferi in tacere. 

RAC

Nu esti in apele tale si ii surprinzi neplacut pe cei din jur cu reactiile nervoase. Ceva te supara si iti strica starea de spirit. Esti irascibila si ai iesiri necontrolate.

LEU

Iti doresti sa ai o viata sociala mai intensa si incerci sa iti convingi prietenele sa iesiti in oras. Dorinta de adrenalina si de aventura te face sa treci la fapte cat mai curand.

FECIOARA

Ai parte de o surpriza placuta din partea persoanei iubite. Partenerul este din ce in ce mai atent si mai receptiv la nevoiel si dorintele tale si esti pe locul 1 in lista lui de prioritati.

BALANTA

Ai pus ochii pe un barbat care te fascineaza din toate punctele de vedere. Esti atrasa de el din punct de vedere fizic, dar te captiveaza si personalitatea lui. Incerci din rasputeri sa ii atragi atentia!

SCORPION

Ai parte de o alergatura astazi. Inca de la prima ora a diminetii esti nevoita sa te agiti pentru a rezolva niste probleme, despre care ai senzatia ca au aparut din senin. Toata ziua esti in alerta. Cu calm, le rezolvi pe toate.

SAGETATOR

Ai parte de o discutie aprinsa cu partenerul. Ceea ce parea la inceput o conversatie inocenta se tranforma intr-o adevarata cearta, care se lasa cu cuvinte dure. 

CAPRICORN

Esti surprinsa placut de partener, care iti face o oferta de nerefuzat. Te pregatesti pentru o declaratie romantica, la care visezi de multa vreme.

VARSATOR

Iti doresti o schimbare in viata sentimentala, insa nu ai curaj sa faci nicio miscare in acest sens. Nu vrei sa ranesti pe nimeni, insa daca nu vei trece la actiune, singura care va suferi vei fi tu. 

PESTI

Esti suprasolicitata de cei dragi, mai exact esti nevoita sa rezolvi problemele unor membri ai familiei mai putin competenti. Te agiti si te stresezi, insa ceilalti nu par deloc recunoscatori ca faci treaba in locul lor.

related posts

Modifică setările cookies