Horoscop zilnic 14 august 2023. Peștii au parte de întâlnirea cu o iubire mai veche, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 14 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei, mai ai de rezolvat niște chestiuni gospodărești, pe care nu ai reușit să le termini în weekend. În partea a doua, se activează sectorul sentimental și este posibil să ai parte de o schimbare în planul iubirii, să fii motivată și să cauți să-ți relansezi relația de cuplu. De asemenea, ai inspirație într-un proiect de creație, care îți poate aduce satisfacție.

 

Taur

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai de făcut niște deplasări pe distanțe scurte, să rezolvi niște chestiuni administrative. În partea a doua, însă, familia și căminul, dar și unele probleme legate de casă, îți pot aduce unele îngrijorări. Este nevoie să acorzi mai multă atenție familiei.

 

Gemeni

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și s-ar putea să discuți anumite chestiuni importante pentru tine. În urma unor dialoguri, pe care le ai cu cineva apropiat, s-ar putea să decizi să continui o formă de școlarizare, te înscrii la niște cursuri, să participi la seminarii sau workshop-uri într-un domeniu de interes pentru tine. 

 

Rac

 

Posibil, în prima parte a zilei, să nu ai o dispoziție prea bună pentru relaționare, să ai nevoie de câteva ore în care să reflectezi. Registrul astral se schimbă din partea a doua, când Luna, guvernatoarea ta, începe să traverseze casa banilor și te va preocupa administrarea unor bani și găsirea unui echilibru între banii, pe care îi câștigi și cei pe care îi cheltui.

 

Leu

 

Posibil, în prima parte a zilei, să te solicite o situație sau niște evenimente, care au loc în familie. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal și ești determinată să rezolvi anumite chestiuni personale. Ai multă energie și capacitate de a te descurca în orice situație, care îți aduce provocări.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să te frământe întâlnirea cu un prieten, dar preferi să nu-l abordezi momentan și să lași lucrurile să se așeze de la sine. În partea a doua a zilei, ai niște revelații și îți dorești să schimbi o situație, care nu intră în acord cu principiile tale și care te frământă de mai multe luni.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să îți revizuiești niște planuri, care țin de sectorul profesional. În partea a doua a zilei, se activează casa relațiilor de prietenie, a grupurilor pe care le frecventezi,  a vieții sociale. S-ar putea să primești niște invitații, să ieși la evenimente cu prietenii. Și planul proiectelor profesionale intră în atenția ta și urmează o perioadă în carevei  fi solicitată intens.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei, te preocupă un proiect personal, pe care vrei să-l lansezi în perioada următoare. Îți dorești să progresezi, să te dezvolți din punct de vedere profesional, chiar dacă acest lucru presupune mai mult timp în detrimentul timpului petrecut cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, te preocupă situația financiară și cum să faci, astfel încât să strângi niște economii. În partea a doua a zilei, se schimbă registrul astral și se activează sectorul aspirațiilor și planurilor de viață. Îți dorești să faci niște schimbări pe toate planurile și te vei sfătui cu o persoană apropiată.

 

Capricorn

 

Posibil, în prima parte a zilei, să ai niște discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități profesionale. Comunicarea este defectuoasa și reușești cu greu să eviti un conflict. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când intervin chestiuni legate de bani și administrarea acestora. S-ar putea să schimbi niște strategii și să vii cu idei noi.

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, ești preocupată de o problemă de sănătate a unui membru al familiei. În partea a doua a zilei, se activează sectorul relațiilor și dacă au existat neînțelegeri, este un moment bun pentru a clarifica o anumită situație sau a pune punct unei relații nefuncționale. Venus în mișcare retrogradă, prin casa relațiilor, te-a determinat să-ți revizuiești planurile în sfera sentimentală.

 

Pești

 

Posibil, în prima parte a zilei, să fii mai melancolică, să-ți aduci aminte de vechi iubiri, din trecut, de care poate nu te-ai vindecat încă. Îți dorești să faci pace cu trecutul și dacă se reeditează unele evenimente din trecut, ești confuză și nu știi cum să te poziționezi.

 

related posts

Modifică setările cookies