Horoscop zilnic 14 decembrie 2021. Scorpionii se supără pentru că cineva intervine în relația de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 14 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi destul de agitată la capitolul relații de prietenie, mai ales dacă ai viziuni diferite față de prietenii tăi. Nu sunt excluse niște confruntări și opinii diferite legate de o idee de proiect, plan sau activitate pe care o veți întreprinde. Atenție, dacă se pune în discuție problema banilor, pentru că s-ar putea să apară dispute!

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să fie una dintre acele zile în care intri în conflict cu șefii, din cauza unor principii și viziuni diferite și a faptului că nu ești lăsată să-ți exprimi ideile. Și-n planul sentimental, poate să apară o situație care să-ți dea peste cap planurile, mai ales dacă intenționezi să pleci într-o călătorie.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi destul de dificilă, mai ales după evenimentele care au loc, s-ar putea să te revolți în sinea ta, din cauza unor complicații și încurcături la serviciu și a unor decizii, pe care șefii le vor lua. Nu ești multumită de cursul evenimentelor, pe care, în mare parte, tu le-ai declanșat, însă momentan nu ai ce face.

 

Rac

 

Ai, astăzi, parte de o întâlnire surpriză organizată de prietenii tăi. Cum Luna, guvernatoarea ta, tranversează casa prietenilor și face un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului, așteaptă-te la surprize pe tot parcursul zilei!

 

Leu

 

Atenție, astăzi, la relațiile cu șefii, pentru că s-ar putea să se rupă un parteneriat, un contract, dacă nu știi să gestionezi o criză apărută! Surprize pot să apară la nivelul conducerii sau în regimul muncii, să trebuiască să preiei responsabilități noi sau să preiei munca vreunui coleg care pleacă. Situația nu-ți convine, însă reușești să te degrevezi de alte sarcini.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a rezolva o serie de probleme care au apărut la locul de muncă. Vei căuta argumente pentru a înțelege de ce unii colegi au ales să acționeze într-un anumit fel.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă niște discuții cu partenerul de cuplu despre banii pe care îi cheltui sau pe care trebuie să îi folosiți cu ocazia sărbătorilor. Dacă te confrunți cu probleme în gestionarea finanțelor, apelează la cineva din familie care îți poate da niște sfaturi utile!

 

Scorpion

 

Se anunță o zi în care cineva din familie intervine în relația ta de cuplu și atunci s-ar putea să ai o atitudine mai agresivă. Posibil să te cerți cu partenerul de cuplu și din cauza chestiunilor gospodărești și fără să intervină cineva între voi. Serviciul vă ocupă tot timpul și nu are cine să se ocupe de treburile casei.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi cu surprize la locul de muncă. Poate ar fi mai bine să nu te lansezi în dialoguri în contradictoriu sau să faci niște solicitări șefilor, pentru că nu-ți vor plăcea răspunsurile și atunci este posibil să apară niște confruntări. Totodată, s-ar putea să afli niște lucruri pe care colegii ți le-au ascuns.

 

Capricorn

 

Dacă ești singură și visezi să ți se schimbe viața sentimentală, astăzi pot să apară surprize. În partea a doua a zilei este posibil să mergi la shopping să iei cadouri celor dragi. La serviciu se anunță o perioadă aglomerată. De abia aștepți sărbătorile să te poți odihni.

 

Vărsător

 

Relațiile cu familia sunt încordate astăzi. Este posibil să ai parte de niște surprize neașteptate, să te confrunți cu o diferență de mentalitate din partea persoanelor mai în vârstă din familie. Totodată, este posibil să ai o instabilitate emoțională și să reacționezi neașteptat în unele situații.

 

Pești

 

S-ar putea să participi, astăzi, la niște ședințe, întâlniri, unde vei afla informații surpriză, poate chiar secrete. Există o tendință să te implici în multe activități, să fii foarte activă. Posibil să apară surprize și în relațiile cu frații sau să faci o deplasare neprogramată.

Share în bucate cu Alex Petricean - Tocăniță franțuzească de pui
 

related posts

Modifică setările cookies