Horoscop zilnic 14 iulie 2023. Fecioarele sunt tentate să se întâlnească pe ascuns cu un iubit din trecut, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 14 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi trebuie să ai grijă la relațiile cu cei din jur și la felul cum comunici. În funcție de cum vei știi să pui problemele, situația financiară se poate schimba. În planul sentimental, ai șansa să petreci clipe pasionale alături de persoana iubită. Dacă încerci să îi oferi partenerului mai mult timp, situația în cuplu se va schimba în bine.

 

Taur

 

Situația financiară se poate îmbununătăți astăzi, însă de tine depinde cum negociezi termenii unui contract. La serviciu, ești tentată să lucrezi în mai multe direcții și astfel să nu termini nimic din ce ți-ai propus.

 

Gemeni

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta este o zi favorabilă să faci ceva pentru tine, să te pui în valoare. Rezultatele nu vor întârzia să apară și-n planul personal, dar și-n cel profesional. Dacă faci niște deplasări, s-ar putea cineva să-ți atragă atenția, mai ales că registrul astral îți amplifică interacțiunea cu ceilalți.

 

Rac

 

Astăzi nu ești prea deschisă relaționării și stai mai mult în umbră, observi, analizezi lucruri și te bucuri de timp liber în tihnă, retrasă, departe de agitația cotidiană. Chiar dacă la serviciu ai parte de multe provocări, decizi să rezolvi doar urgențele, să nu mai accepți să se pună presiune pe tine.

 

Leu

 

Luna îți traversează casa prietenilor și proiectelor de viitor și ai parte de o zi perfectă pentru a-ți împărtăși interesele și pasiunile cu prietenii tăi. Ai multe idei și vrei să le pui în practică și-n viața personală și-n cea profesională. Dacă te afli în vacanță, ai parte de multă distracție.

 

Fecioară

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul reputației și imaginii și te remarci, ești vizibilă, dai dovadă de multă responsabilitate în rezolvarea unor chestiuni profesionale. În planul sentimental, s-ar putea să fii tentată să dai curs unor întâlniri secrete cu o persoană din trecut.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi sectorul călătoriilor și este posibil să ai parte de experiențe de neuitat dacă te afli în vacanță. Pe de altă parte, s-ar putea să întâlnești persoane cu care schimbi idei și impresii, care contribuie la lărgirea orizonturilor tale. De asemenea, dacă ai de rezolvat o chestiune birocratică, este o zi favorabilă pentru că vei întâlni persoana de care ai nevoie să te ajute.

 

Scorpion

 

Astăzi s-ar putea să înțelegi unele lucruri profunde, în urma unei introspecții și meditații. Dacă ai avut parte de lecții de viață în ultima perioadă, de abia acum începi să-ți dai seama ce este important pentru tine și cum ar fi trebuit să procedezi în unele situații. În partea a doua a zilei, șefii te cheamă la o discuție și ți se recunosc meritele.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să intervină niște discuții legate de activitatea de la locul de muncă și sarcinile pe care nu ai reușit să le termini în timp util. În planul relațional cooperezi cu partenerul într-o chestiune care ține de organizarea unui sejur. Sunteți pe aceeași lungime de undă și optați pentru o activitate de relaxare împreună.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi activează sectorul muncii, activităților profesionale, sarcinilor, rutinei zilnice. Este posibil să apară niște schimbări anunțate de către șefi. Pe de altă parte, te sfătuiești cu partenerul de cuplu cum să vă organizați cu programarea plecărilor din această vară, pentru că trebuie să aveți liber în același timp. 

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi sectorul iubirii și aventurilor romantice. Se întâmplă o situație în planul relațional, care te pune pe gânduri și te forțează să iei o decizie importantă. Pe de altă parte, s-ar putea să simți nevoia să ieși cu prietenii, să profiți de timpul liber, de compania unor persoane dragi.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să gestionezi bine o chestiune familială și acest lucru să te ajute să te simți încrezătoare în tine. De asemenea, și la serviciu poți avea niște dialoguri cu șefii, mai ales dacă ai niște propuneri originale, care-ți pot pune în valoare creativitatea.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies