Horoscop zilnic 14 mai 2015. Varsatorii isi pierd increderea in partener, iar Racii accepta o provocare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 mai 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Ai parte de o zi in care nu ratezi nicio ocazie sa zambesti si sa-i faci pe cei din jurul tau sa se bucure de prezenta ta. Datorita optimismului si poftei de viata, reusesti sa obtii tot ce ti-ai propus.

Horoscop 2015 TAUR

Este o zi perfecta pentru a intalni oameni noi si pentru a petrece alaturi de prietenele tale cele mai apropiate cateva momente frumoase. Nu-ti neglija insa iubitul, care are si el nevoie de atentia ta.

Horoscop 2015 GEMENI

Te implici in activitati creative, care iti pun la incercare imaginatia si increderea in propriile forte. Este o perioada foarte buna pentru a tine discursuri si a-ti expune punctele de vedere.

Horoscop 2015 RAC

Esti din ce in ce mai atrasa de alte domenii de activitate decat cele in care te invarti deja de cativa ani de zile. Daca pana acum ai refuzat orice sanse care ti-au fost oferite, astazi accepti o provocare.

Horoscop 2015 LEU

Ai sansa de a-ti dovedi talentul si de a castiga atentia tuturor, insa neincrederea in tine face aproape imposibila o reusita in acest sens. Pastreaza-ti calmul si fii sigura pe propriile puteri, daca vrei sa reusesti in viata!

Horoscop 2015 FECIOARA

Ti se ofera oportunitati deosebite de avansare la locul de munca, de care profiti fara sa te gandesti de doua ori. In sfarsit, simti ca se intampla ceva bun in viata ta, ceva care iti readuce zambetul pe buze.

Horoscop 2015 BALANTA

A venit si ziua in care responsabilitatile de la locul de munca se schimba, spre incantarea ta. De mult timp iti doresti ceva nou in viata profesionala si in cele din urma schimbarea a aparut.

Horoscop 2015 SCORPION

Rutina de fiecare zi incepe sa te plictiseasca si iti doresti sa incerci ceva cu totul si cu totul nou in ceea ce priveste viata ta profesionala. Fa-ti curaj si mergi cel putin la un curs intr-un domeniu care te fascineaza.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Este momentul ideal pentru a iesi la cumparaturi sau la o intalnire ca intre fete cu prietenele tale, unde sa discutati libere despre orice subiecte si sa creati o atmosfera care sa va incarce pozitiv.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Esti optimista si deschisa sa interactionezi cu ceilalti, chiar daca nu impartasesti aceleasi valori si idei ca ei. Decizia de a-i asculta si de a discuta cu ei nu iti aduce decat beneficii.

Horoscop 2015 VARSATOR

Te confrunti cu unele refuzuri din partea iubitului tau, motiv pentru care iti pierzi increderea in el intr-o oarecare masura. Din fericire, supararea nu tine prea mult si ii acorzi imediat o a doua sansa.

Horoscop 2015 PESTI

Energica si inspirata, astazi reusesti sa te surprinzi pana si pe tine, caci rezolvi cu usurinta fiecare problema si iti impui punctul de vedere cu maxima siguranta pe tine.

related posts

Modifică setările cookies