Horoscop zilnic 14 septembrie 2023. Taurii au parte de situații neprevăzute în relația de iubire, așa că trebuie să se retragă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 14 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să afli niște secrete de la serviciu, să existe niște colegi care ascund informații. Ai multe probleme pe cap și de rezolvat și niciun chef de muncă. Gândul îți este la vacanță și nimic nu te ajută, să te motiveze profesional. Din punct de vedere al sănătății stai mai bine, pentru că ai început un regim de viață sănătos.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să apară niște situații neprevăzute în relația de iubire. Comunicarea are de suferit și oricât ai încerca să ajungi la un numitor comun, lucrurile par să se agraveze, în loc să se rezolve, așa că mai bine, retrage-te. Niște pași înapoi ar putea să te ajute să înțelegi situația.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să ai nevoie de susținere emoțională într-o chestiune profesională, pentru că ai muncit mult și atitudinea șefilor lasă de dorit. Ești dezamăgită de niște decizii, dar încerci să treci peste și să-ți vezi de sarcinile tale. Oricum nu ai cum să le schimbi.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să închei niște contracte profitabile, la recomandarea unuia dintre prieteni. Situația financiară se îmbunănățește considerabil. Evită discuții în contradictoriu despre principii, viziuni de viață sau perfecționare profesională, pentru că nu reușești să intri pe aceeași lungime de undă cu interlocutorii tăi!

 

Leu

 

Astăzi ești hotărâtă să-ți valorifici experiența și abilitățile. Dacă ai de purtat negocieri, nu lași de la tine și lucrurile trebuie să iasă ca tine. În planul sentimental, ai o frământare legată de relația cu cineva din străinătate, cu care ai avut niște neînțelegeri și vrei să le clarifici.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să te gândești la o fostă iubire și să realizezi că poate ar fi trebuit să lași mai mult de la tine, să încerci să îmbunătățești relația, să faci un compromis sau să fii mai înțelegatoare. În partea a doua a zilei, acționezi, dai un telefon și programezi o întâlnire. Nu de alta, dar te frământă multe lucruri și vrei să le clarifici.

 

Balanță

 

Astăzi, ai impresia că toată lumea are ceva cu cine. Iei totul personal și nu prea poți ieși din starea în care te afli. Salvarea poate veni de la propunerea unei prietene de a ieși în oraș. Nu ți-ar strica să te mai destinzi puțin, să uiți de sarcinile care pun presiune pe umerii tăi la serviciu.

Scorpion

 

Unul dintre prieteni apelează astăzi la tine, să-I faci o favoare, o recomandare sau să-l ajuți într-o chestiune profesională. În planul sentimental, s-ar putea să fii dezamăgită de acțiunile partenerului de cuplu, care te surprinde din ce în ce mai des în ultima perioadă.

 

Săgetător

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată în planul profesional, cu multe sarcini, întâlniri, discuții și negocieri. La finalul zilei te simți epuizată și ai nevoie de relaxare, așa că iei inițiativa și aduni câțiva prieteni cu care ieși în oraș.

 

Capricorn

 

Modul în care pui problemele, astăzi, în planul profesional, s-ar putea să îi deranjeze pe unii dintre  colegii sau partenerii din sfera profesională. Ai impulsul să-ți susții cu tărie punctele de vedere și să nu accepți și alte păreri. Acceptă și alte opinii, chiar dacă nu ești de acord cu ele!

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să existe discuții legate de bani sau de administrarea unor fonduri comune deținute cu familia, să mergi să perfectezi niște acte la un notar sau să te informezi cu privire la condițiile unui credit. S-ar putea să primești ajutor financiar și de la familie.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți atrage atenția asupra faptului că este nevoie să iei singură unele decizii, să nu te lași influențată de partener sau de alte persoane, chiar dacă aveți principii comune. Pe de altă parte, o informație venită neașteptat ar putea să-ți aducă un contract, de pe urma căruia să ai beneficii financiare însemnate.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies