Horoscop zilnic 15 aprilie 2016. Taurii au nemultumiri, iar Berbecii sunt acuzati ca sunt carcotasi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 aprilie 2016.


BERBEC

Esti foarte carcotasa astazi si risti sa superi niste persoane apropiate. Alege-ti cu grija vorbele si nu mai fi atat de dura si pretentioasa cu cei din jur.

TAUR

Esti intr-un moment in viata ta in care totul te nemultumeste, desi motivele nu iti sunt nici tie clare. Treci printr-o perioada dificila din punct de vedere sentimental si asta te afecteaza si in celelalte aspecte ale vietii tale.

GEMENI

Esti victima unei critici dure la serviciu si te simti nedreptatita. Atitudinea colegilor fata de tine s-a racit in ultima perioada si te gandesti serios la o schimbare de job, in conditiile in care nu esti dispusa sa mai faci compromisuri.

RAC

Te simti neglijata de iubit si ii faci unele reprosuri in acest sens. Din pacate, abordarea ta agresiva a problemei nu face decat sa inrautateasca lucrurile in relatia voastra.

LEU

Este o zi in care romantismul iti caracterizeaza fiecare gest si fiecare vorba. Esti indragostita sau pe punctul de a te indragosti si asta te face sa radiezi de fericire. Esti optimista si plina de energie.

FECIOARA

Ai parte de o zi plina de neprevazut. Nimic din ce ai planificat nu merge asa cum te-ai astepta, insa asta nu este neaparat un lucru rau. In final vei reusi sa iti duci toate planurile la bun sfarsit.

BALANTA

Esti in forma maxima astazi si tot ceea ce iti propui iti reuseste. Te simti inspirata si ii inspiri si pe cei din jur. Este o zi buna pentru afaceri si pentru rezolvat problemele financiare.

SCORPION

Esti pusa in postura dificila de a face dreptate intr-o situatie delicata. Incearca sa fii impartiala si sa nu iei decizii pripite. Vorbele tale vor cantari mult si pot afecta viata unor persoane apropiate.

SAGETATOR

Este o zi in care vei fi solicitata la maximum, din toate partile. La job toate "se trantesc" in capul tau, acasa ai o multime de lucruri de rezolvat, iar prietenii iti cer si ei ajutorul. Cu rabdare, vei reusi sa le rezolvi pe toate.

CAPRICORN

Nimic nu te mai multumeste si esti destul de carcotasa cu cei din jur. Atitudinea ta pesimista te transforma in persona non grata la job si in cercul de prieteni. Incearca sa vezi si partea plina a paharului si sa nu te mai demoralizezi din orice.

VARSATOR

Astazi primesti o multime de complimente, care iti fac ziua mai frumoasa. Esti admirata si laudata si simti ca ai lumea la picioare. Spre seara iti mai piere din elan si revii cu picioarele pe pamant.

PESTI

Esti coplesita de atentiile pe care le primesti din partea unui coleg de serviciu, care pare interesat si de o altfel de relatie decat cea colegiala. Desi te simti flatata, nu prea simti ca ar fi "chimie" intre voi.

related posts

Modifică setările cookies