Horoscop zilnic 15 iulie 2015. Gemenii au probleme la job, iar Capricornii sunt nevoiti sa cheltuie bani in plus


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 iulie 2015.


BERBEC

Esti nevoita sa-ti anulezi planurile de la sfarsitul saptamanii din cauza unei vesti proaste pe care o primesti din partea unei prietene apropiate.

TAUR

Te stresezi prea mult din cauza unei probleme de la serviciu, iar seara te certi cu partenerul de viata dintr-un motiv nesemnificativ din cauza stresului de la job.

GEMENI

Te certi cu o colega de la munca, asa ca toata ziua domneste o tensiune majora la locul de munca si va este afectata productivitatea.

RAC

Ai chef de o schimbare de planuri, de aceea astazi organizezi o iesire in oras alaturi de niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme.

LEU

Primesti o suma de bani importanta pe care nu mai sperai ca o recuperezi, asa ca iti faci planuri pentru o iesire in week-end alaturi de partenerul de viata.

FECIOARA

Ai nevoie de ajutor si apelezi la un vechi prieten in care stii ca poti avea incredere. Te sfatuiesti cu el intr-o problema delicata, iar la sfarsitul zilei lucrurile se aranjeaza. 

BALANTA

Esti intr-o forma grozava, iar mintea iti merge brici astazi. Este o zi prielnica pentru dezvoltat noi proiecte si pentru a te face remarcata cu ideile tale originale si inovative. Nu fii timida, astazi poate fi momentul tau de glorie.

SCORPION

Se anunta a fi o zi obisnuita, in care inchei cu succes unul dintre proiectele la care lucrai de ceva vreme. Seara este posibil sa iesi in oras cu prietenii sau sa te relaxezi cu persoana iubita. 

SAGETATOR

Ai niste probleme de sanatate din cauza carora esti nevoita sa-ti iei cateva zile de concediu de la locul de munca pentru a putea rezolva lucrurile si pentru a te odihni.

CAPRICORN

Niste cheltuieli neasteptate iti dau planurile peste cap, de aceea esti nevoita sa renunti la cateva dintre placerile pe care vroiai sa ti le faci la sfarsitul acestei saptamani.

VARSATOR

Dupa o lunga perioada in care ai muncit la numeroase proiecte importante, apare si rasplata mult asteptata. Sefii tai nu au uitat de eforturile pe care le-ai depus, astfel ca acum primesti o prima consistenta.

PESTI

Te intelegi foarte bine cu persoana iubita, de aceea esti intr-o dispozitie excelenta. Va sustineti reciproc, iar rezultatele profesionale devin excelente datorita energiei pozitive.

related posts

Modifică setările cookies