Horoscop zilnic 15 iulie 2023. Capricornii au parte de o zi favorabilă în plan amoros, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 15 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Gemeni te lansezi în discuții și încerci să rezolvi anumite chestiuni relaționale sau din sfera sentimentală. Contextul astral te ajută să clarifici anumite neînțelegeri care au apărut zilele trecute. De asemenea, este posibil să ai de făcut mai multe deplasări, sa rezolvi chestiuni administrative ale casei.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi activează sectorul financiar. S-ar putea să fii tentată să mai achiziționezi un minisejur. Dispui de resurse financiare și reușești și de la serviciu să obții niște zile libere. Pe de altă parte, este o zi în care te poți pune în valoare.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai idei sau să găsești soluții la niște chestiuni financiare. Soarele, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta schimbării, din zodia Taur, și ai putea obține venituri suplimentare dintr-o activitate independentă, însă trebuie să ai curajul să demarezi un proiect mai vechi.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să analizezi o situație financiară sau destinația unor sume de bani, pe care le-ai obținut suplimentar, în afara salariului. Aspectul armonios care se formează între Soarele, în tranzit prin casa personalității, care aduce multă energie și optimism, și Uranus, planeta schimbărilor, din casa prietenilor și proiectelor pe termen lung, este benefic începerii unor noi activități profesionale.

 

Leu

 

Luna traversează, astăzi, casa prietenilor și a planurilor de viitor. Contextul astral te invită să fii deschisă oportunităților, care vin prin intermediul prietenilor. Posibil să ai discuții sau întâlniri cu prietenii sau grupurile din care faci parte, să reușești să îi implici și pe aceștia într-o cauză sau o campanie, de care vrei să te ocupi în perioada următoare.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să apară blocaje în comunicarea cu partenerul de cuplu din cauza diferențelor de opinie, a principiilor și credințelor. Caută să ajungeți la căi comune de comunicare! Poți face acest lucru, pentru că registrul astral este susținut de un aspect armonios între Soare și Uranus, care aduce răsturnări într-o situație pe care o vedeai fără ieșire.

 

Balanță

Posibil, astăzi, să te preocupe o prezentare, susținerea unei lucrări, rezolvarea unor chestiuni birocratice. S-ar putea să te documentezi mai mult sau să apelezi la cineva specializat. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate de la prieteni.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna traversează casa transformărilor profunde și te gândești să faci o schimbare profesională în perioada următoare, mai ales că ești nemulțumită de situația financiară. În planul relațional, aspectul armonios, care se formează între Uranus, din casa relațiilor, și Soarele, din casa principiilor, te ajută să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu. S-ar putea să-l ajuți într-o decizie, care ține de studii, perfecționarea profesională, rezolvarea unor chestiuni birocratice.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să-ți atingi un obiectiv relațional, dacă decizi, de comun acord cu partenerul de cuplu, să aveți o comunicare deschisă. Îi propui acestuia metode noi de relansare a relației, de a petrece timpul liber, de a avea activități în comun. În planul profesional, aspectul armonios care se formează între Uranus, din casa muncii, și Soarele, din casa intereselor financiare, îți poate aduce contracte noi.

 

Capricorn

 

Deși este o zi de weekend, Luna îți activează casa muncii și în prima parte a zilei rezolvi o serie de sarcini profesionale. Aspectul armonios, care se formează între Soarele, din casa relațiilor, și Uranus, din casa sentimentală, vine să aducă o după-amiază favorabilă petrecerii timpului în compania partenerului de cuplu.

 

Vărsător

 

Luna traversează astăzi casa iubirii, activităților de relaxare, distracției, creativității și copiilor. Ești foarte energică, creativă și vii cu idei originale de a petrece timpul în compania partenerului, a copiilor, dacă ești părinte. De asemenea, dacă lucrezi la un proiect personal, vei avea multă inspirație și creativitate.

 

Pești

 

Planul familial este activat astăzi de trecerea Lunii prin zodia Gemeni. Te preocupă chestiunile gospodărești sau poți face o vizită părinților, în locurile în care ai crescut. De asemenea, te preocupă administrarea casei, a unui imobil, de pe urma căruia poți obține beneficii financiare.

related posts

Modifică setările cookies