Horoscop zilnic 15 mai 2015. Taurii dau semne de gelozie, iar Pestii sunt intr-o forma de zile mari


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 mai 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Te confrunti cu cateva probleme de natura financiara, insa o prietena apropiata iti sare in ajutor si te scoate din aceasta situatie neplacuta. Astazi iti dai seama cat de importanti sunt cei din jurul tau.

Horoscop 2015 TAUR

Dai semne de gelozie, lucru care il deranjeaza foarte tare pe partenerul tau. Daca nu vrei sa pui bazele unui conflict destul de apasator, incearca sa te porti firesc si sa renunti la scenariile pe care tu singura le-ai creat.

Horoscop 2015 GEMENI

Inainte sa te gandesti la tine si la dorintele tale, astazi ar fi bine sa-l pui pe primul loc pe partenerul tau. A trecut ceva vreme de cand nu i-ai mai acordat atentia si increderea de care are nevoie.

Horoscop 2015 RAC

Plina de optimism si creativa ca de obicei, reusesti sa faci lucruri mari astazi. Te bucuri de aprecierea celor din jur si stii sigur ca talentul tau a fost in cele din urma observat si admirat.

Daca astazi nu-ti pastrezi calmul si nu faci tot posibilul sa tratezi ceea ce se intampla in jurul tau cu mult calm si intelegere, ai toate sansele sa fii implicata in conflicte din care vei iesi destul de sifonata.

Horoscop 2015 FECIOARA

Ai mici dispute cu prietenele tale sau colegele de la locul de munca, insa de aceasta data nu esti tu cea vinovata pentru aceasta situatie neplacuta, pe care incerci totusi sa o rezolvi.

Horoscop 2015 BALANTA

Oamenii din jurul tau au tendinta de a iesi prea mult in evidenta, lucru care te deranjeaza la culme. Faci tot posibilul sa iti pastrezi calmul si sa ii tratezi totusi pe ceilalti cu respect si toleranta.

Horoscop 2015 SCORPION

Te trezesti in mijlocul unor conflicte pe care nu le intelegi, ce au rabufnit atat la locul de munca, cat si in viata de familie. Trateaza totul cu rabdare si nu iti pierde speranta ca vei gasi o rezolvare.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Azi trebuie sa ai mai multi bani la tine decat de obicei, caci vei avea toate motivele sa te rasfeti cu cateva sesiuni de shopping. Trebuie sa sarbatoresti vestile bune pe care le primesti.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Toate merg ca pe roate, chiar daca tu nu depui nici cel mai mic efort in acest sens. Lucrurile vin de la sine, succesul apare pe nepusa masa si tu primesti aprecieri neasteptate de la cateva persoane din jurul tau.

Horoscop 2015 VARSATOR

Te implici in cateva activitati ce nu tin de responsabilitatile de la locul de munca si astfel realizezi ca ai pierdut mai mult timp decat credeai. Nu iti neglija familia din cauza serviciului, caci s-ar putea sa primesti critici din partea ei.

Horoscop 2015 PESTI

Esti intr-o forma de zile mari si norocul e de partea ta. Te pregatesti pentru vacanta de vara, astfel incat stabilesti o intalnire cu partenerul tau pentru a gasi impreuna destinatia ideala.

related posts

Modifică setările cookies