Horoscop zilnic 15 martie 2023. Scorpionii au impresia că au găsit partenerul ideal, dar lucrurile sunt mai complicate decât par


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de 15 martie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Aspectul care se formează astăzi între Soare și Neptun din zodia Pești, din casa subconștientului și trecutului, ar putea să te ajute să vezi ce anume te ține în loc, ce nu te lasă să progresezi, să mergi mai departe. S-ar putea să ai vise și premoniții, dar și trăiri cu impact emoțional în zona spirituală.

 

Taur

 

Soarele formează astăzi o conjuncție cu Neptun din zodia Pești și vor activa casa prietenilor și planurilor de viitor. S-ar putea să ai așteptări prea mari de la cineva din grupul de prieteni și să fii dezamăgită. De asemenea, s-ar putea să-ți dai seama cum să faci un proiect să meargă, să ai o sclipire și să folosești o idee mai veche, pe care ai tot amânat să o pui în practică.

 

Gemeni

 

Soarele formează astăzi o conjuncție cu Neptun din zodia Pești, din sectorul socio-profesional, al imaginii și statutului personal. S-ar putea să-ți faci prea multe vise sau iluzii cu privire la rezolvarea unor chestiuni profesionale, iar dialogul cu șefii ar putea să-ți aducă dezamăgiri. Nu te îndoi de capacitățile tale, pentru că vei putea să-ți atingi obiectivele!

 

Rac

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Neptun din zodia Pești, din casa filosofiei de viață și credințelor, te ajută să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să evoluezi, în special din punct de vedere spiritual. Posibil, în urma unor dialoguri, să vezi viața dintr-o altă perspectivă.

 

Leu

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Neptun din zodia Pești, din casa intereselor financiare, ar putea să-ți aducă propuneri de investiții sau câștiguri, pe care ar trebui să le verifici înainte să le dai curs. De asemenea, ai tendința să intri într-o relație extraconjugală, care-ți poate aduce probleme în viitor. 

 

Fecioară

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Neptun din zodia Pești, va activa casa mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Pe de-o parte s-ar putea să-ți idealizezi partenerul și să te lași vrăjită de vorbe frumoase. Pe de altă parte, s-ar putea să ai intuiție într-o chestiune relațională, să ajungi la inima partenerului cu ceva care-l va impresia foarte mult.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să-ți fie greu să te concentrezi pe sarcinile de serviciu. Conjuncția dintre Soare și Neptun din zodia Pești este responsabilă de această situație. Nu te ambala prea tare, dacă nu te înțelegi cu colegii! Ia-ți mai multe pauze și ai grijă de sănătate! Dacă mergi la o consultație medicală, cere și a doua părere!

 

Scorpion

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Neptun din zodia Pești, respectiv din casa creativității, iubirii, aventurilor romantice și cuceririlor, te face creativă și te ajută să ajungi la inima cuiva pe care vrei să-l cucerești. S-ar putea să ai impresia că ai găsit partenerul ideal, însă ai răbdare să-l cunoști mai bine, să nu fii dezamăgită peste o perioadă!

 

Săgetător

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Neptun din zodia Pești, din sectorul vieții de familie, ar putea să-ți aducă o stare de bine, liniște, calm, însă toate acestea vor fi doar la suprafață, pentru că în interior simți niște tensiuni, care sunt pe cale să izbucnească. Nu sunt recomandate semnarea unor acte care au legătură cu casa sau tranzacții imobiliare.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi scoate în evidență conjuncția care se formează între Soare și Neptun din zodia Pești, din sectorul comunicării și gândirii. Este de preferat să nu iei decizii importante, pentru că s-ar putea să fii destul de confuză și raționamentul tău să nu funcționeze la capacitate maximă. Nu te încrede în tot ce spun alții și verifică din mai multe surse informațiile!

 

Vărsător

 

Astăzi ai grijă la bani, pentru că este posibil să ai pierderi, dacă nu ești atentă! Stai departe de oferte și de câștiguri ușoare, care se pot dovedi false! Soarele și Neptun formează o conjuncție în zodia Pești și recomandarea astrelor este să-ți valorifici mai mult talentele, pentru că este posibil să ai succes.

 

Pești

 

Conjuncția care se formează, astăzi, între Soare și Neptun în casa personalității  ar putea să-ți aducă multă intuiție și creativitate în activitățile de serviciu, dar și inspirație într-o chestiune de familie sau care are legătură cu organizarea unui eveniment important în viața unuia dintre prieteni.

related posts

Modifică setările cookies