Horoscop zilnic 15 noiembrie 2016. Taurii au probleme de sanatate, iar Scorpionii isi neglijeaza partenerul de viata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 noiembrie 2016.


BERBEC

De cateva zile te confrunti cu niste probleme financiare, iar lucrurile nu par sa se aranjeze tinand cont ca tot apar numeroase cheltuieli neprevazute. Nici astazi nu prea ai noroc in acest sens.

TAUR

Ai cateva probleme de sanatate pe care esti hotarata sa le rezolvi cat mai repede, asa ca iti faci programare la un medic. Ia-ti si cateva zile libere, deoarece oboseala acumulata incepe sa-si faca efectul.

GEMENI

Azi traiesti in lumea ta si partea spirituala este foarte activa. Vei vrea sa te inconjori de oameni cu care sa discuti lucruri interesante si drept urmare ii vei neglija pe toti ceilalti. 

RAC

Incearca sa fii cat mai onesta cu persoana iubita, dar nu intra mai adanc in adevar decat iti poti permite. Azi te aprinzi foarte usor si in acelasi timp dai curs si unor provocari fara sens. Poate e cazul sa alegi intre independenta ta si iubire

LEU

Nu esti in cea mai buna stare azi si e foarte posibil sa fii pusa pe harta inca de la primele ore ale diminetii. Nu incerca sa lamuresti problemele altora, ci doar sa-ti clarifici propriile probleme.

FECIOARA

E foarte posibil sa dai dovada de un egoism feroce azi si sa incerci sa tii cat mai multe pentru tine si numai pentru propriul tau interes, mai ales cand vine vorba de a imparti informatii. Pe de alta parte esti o companie interesanta.

BALANTA

E cazul sa ramai cat mai mult singura azi si sa nu incerci sa inchei parteneriate sau sa lucrezi in comun cu alte persoane. Nu esti in dispozitia de accepta prea usor alte idei si nici nu ai rabdarea necesara sa-i asculti pe ceilalti.

SCORPION

Esti mult prea concentrata pe proiectele de la munca, incat iti neglijezi atat prietenii, cat si partenerul de viata. Fii atenta la cei din jur ca sa nu inrautatesti situatia.

SAGETATOR

Daca nu esti deja implicata intr-o relatie, atunci pregateste-te de o perioada incarcata din punct de vedere sentimental. Este posibil sa intalnesti sufletul-pereche sau macar pe cineva cu care sa-ti faca placere sa-ti petreci timpul.

CAPRICORN

Ceilalti vor incerca sa obtina totul de la tine, dar nivelul tau energetic este destul de scazut si de aceea vei face cu greu fata unor provocari. In mod normal, ar fi bine sa nu raspunzi cu aceeasi moneda, dar asta va depinde numai de tine si de situatia in care vei fi pusa.

VARSATOR

Te confrunti cu o serie de probleme la locul de munca, iar din aceasta cauza nu esti intr-o dispozitie prea buna. Spre sfarsitul zilei reusesti sa te mai relaxezi, insa asta nu te va ajuta foarte mult.

PESTI

Esti foarte interesata cum sa ii faci pe plac partenerului si iti vei concentra intreaga atentie catre el. Aceasta concentrare pe problemele lui si nu pe ale tale va deveni foarte curand o problema in sine.

related posts

Modifică setările cookies