Horoscop zilnic 15 septembrie 2023. Taurii pot începe o poveste nouă de iubire, Balanțele elimină anturajul toxic


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 15 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, planeta comunicării, revine, astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul muncii și sănătății. Scapi de problemele de comunicare și neînțelegerile cu cei cu care desfășori activități, de care te-ai tot lovit în ultimele trei săptămâni. Luna Nouă din zodia Fecioară, de astăzi, te invită la adoptarea unui regim de viață sănătos și la setarea unor obiective noi în planul profesional.

 

Taur

 

Mercur, planeta comunicării, revine, astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, dar și valorificării unui talent într-un proiect de creație. Comunicarea cu persoana iubită reintră în normal. Dacă ești singură și ai fost nehotărâtă să începi o poveste nouă de iubire, Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează astăzi, poate deschide un nou drum în planul sentimental.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, revine, astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul familiei, după o perioadă de trei săptămâni, în care ai analizat relațiile cu ceilalți membri ai familiei. S-ar putea să ai niște conștientizări și să găsești o soluție pentru o problemă locativă sau împăcarea cu cineva din familie. Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează, tot astăzi, poate deschide o nouă etapă în viața de familie.

 

Rac

 

Mercur, planeta comunicării, revine, astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul comunicării, interacțiunilor cu ceilalți, învățării și deplasărilor. După trei săptămâni, în care ai avut de rezolvat o serie de activități administrative și financiare, acum încep să apară și rezultatele, să intri în posesia unor acte, documente oficiale, sa primești răspunsuri de la instituții publice. Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează astăzi, poate deschide un nou drum în planul comunicării, transmiterii informațiilor și învățării.

 

Leu

 

Mercur, planeta comunicării, revine, astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul banilor, pe care îi câștigi din muncă. În ultimele trei săptămâni, ai învățat să gestionezi altfel cheltuielile, iar acum vei știi cum să administrezi banii mult mai bine. Tot astăzi, Luna Nouă din zodia Fecioară deschide o nouă etapă în planul financiar. Apar oportunități de suplimentare a veniturilor.

 

Fecioară

 

Mercur, planeta comunicării, revine, astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul personalității. În ultimele trei săptămâni, ai evaluat planurile personale și ai căutat să găsești o direcție mai bună pentru următoarea perioadă. Tot astăzi, se formează și Luna Nouă din zodia Fecioară, care te invită la setarea unor noi obiective, la o relansare personală.

 

Balanță

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. În ultimele trei săptămâni, ai stat mai mult izolată și ai analizat, ai căutat soluții la probleme mai vechi. De astăzi, apar și rezolvările. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care te invita la un bilanț și la eliminarea situațiilor și persoanelor din viața ta, care nu te mai ajută în evoluție.

 

Scorpion

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, proiectelor pe termen lung. Comunicarea și negocierile reintra în normal și proiectele tale încep să prindă contur. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care deschide noi etape, oportunități de creștere și de valorificare a experienței și abilităților.

 

Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul profesional, al imaginii și reputației, al relației cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Se pot relua dialoguri pe teme profesionale și de data aceasta să finalizezi termenii unui contract. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care deschide noi etape și oportunități în sectorul profesional.

 

Capricorn

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul pregătirii profesionale, studiilor, filozofiei de viață, principiilor, convingerilor, călătoriilor și lărgirii orizonturilor. Acțiunile tale, din ultimele trei săptămâni, vor avea rezolvări în aceste domenii. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care deschide noi etape în perfecționarea profesională și viziunea asupra vieții.

 

Vărsător

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul relațiilor, intimității, dar și intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Demersurile tale privind obținerea unor sume de bani sau returnarea unei datorii, dar și clarificarea unor aspecte în planul relațional, ar putea să se rezolve în perioada următoare, fără să mai apară blocaje, amânări sau încurcături. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care deschide noi etape în aceste domenii.

 

Pești

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul mariajului, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Se reiau dialoguri, negocieri și să perfectează termenii unor contracte, în perioada următoare. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care deschide noi etape în relație și în parteneriatele profesionale.

related posts

Modifică setările cookies