Horoscop zilnic 16 aprilie 2023. Gemenii sunt nemulțumiți în viața intimă, Vărsătorii iau calea credinței


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 16 aprilie 2023. 
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna traversează zodia Pești și vei fi mai aproape de spiritualitate, mai ales că se activează casa spiritualității. Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, intră într-un aspect tensionat cu Venus, guvernatoarea casei relațiilor. În partea a doua a zilei, este posibil să nu ai o dispoziție prea bună și să faci eforturi să eviți niște tensiuni cu partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru planurile de viitor, iar conjuncția Lunii cu Saturn poate să-ți aducă niște experiențe în relațiile cu prietenii, să realizezi cine-ți este aproape și pentru cine merită să investești energie. De asemenea, faci niște vizite la rude și cauți să accepți o situație în relația cu un membru al familiei cu care ai neînțelegeri.

 

Gemeni

 

Conjuncția Lunii cu Saturn de astăzi din zodia Pești, o zodie care vorbește de compasiune, te aduce mai aproape de partea spirituală. Pentru că se formează un aspect tensionat cu Venus, gurvenatoarea casei iubirii, apar niște nemulțumiri în planul sentimental. Posibil să fii departe de cineva de care-ți este dor.

 

Rac

 

Conjuncția Lunii, guvernatoarea ta, cu Saturn din zodia Pești, activează sectorul principiilor, credințelor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii, relațiile cu rudele, care locuiesc în alt oraș/țară. Te ocupi de sufletul tău, ești mai meditativă și reflectezi la acțiunile tale în raport cu cei dragi. Îți dorești să faci lucrurile mai bine și să dai un exemplu și altora.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn, din casa transformărilor profunde, îți aduce niște revelații. Este posibil să demarezi un proiect nou, o campanie umanitară. Compasiunea față de cei care au nevoie te va motiva să găsești resursele de care ai nevoie.

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn, în zodia Pești, în casa relațiilor, ar putea să-ți aducă unele conștientizări în raport cu partenerul de cuplu. Aspectul tensionat cu Venus ar putea să te ajute să accepți anumite situații din punct de vedere sentimental.

 

Balanță

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Saturn, planeta restricțiilor, în zodia Pești din casa iubirii, aventurilor romantice și copiilor. S-ar putea să reflectezi mai mult la consecințele acțiunilor/actelor tale în relația cu persoanele dragi. De asemenea, te apropii mai mult de latura spirituală și te gândești la cum poți ajuta mai mult într-un proiect de creație.

 

Scorpion

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează astăzi în zodia Pești, vine să-ți aducă mai multă responsabilitate în relațiile cu familia, dar și cu partenerul de cuplu. Traversezi o stare de meditație profundă și realizezi care sunt lucrurile importante pentru tine în acest moment. Te apropii mai mult la latura spirituală și cauți înțelegere în toate relațiile tale.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn, în casa vieții de familie și relațiilor cu părinții, îți aduce unele conștientizări legate de familie și de faptul că este nevoie să te implici mai mult. Aspectul tensionat care se formează cu Venus, din casa relațiilor, te ajută să accepți anumite situații în raport cu partenerul.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează casa comunicării, gândirii și a deplasărilor pe distanțe scurte, iar conjuncția Lunii, guvernatoarea casei relațiilor, cu Saturn, guvernatorul tău, îți va aduce informații și discuții, care să schimbe cursul unor evenimente în familie. De asemenea, este posibil să faci mai multe deplasări la rude, să-ți rezervi timp pentru fiecare.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții cu cineva apropiat, care să te ajute să realizezi că este nevoie să faci niște modificări în relația cu ceilalți. Conjuncția Lunii cu Saturn din zodia Pești, o zodie a compasiunii și întrajutorării, te îndeamnă să fii mai bună, să te îndrepți spre spiritualitate și credință.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii cu Saturn se formează, astăzi, în casa personalității tale, și-ți aduce unele revelații, visare, compasiune față de cei care au nevoie de ajutor. Poți traversa o zi cu melancolie, frământări interioare și spiritualitate. Aspectul tensionat cu Venus, din casa familiei, îți aduce un sentiment de acceptare legat de un eveniment din viața ta, care are legătură cu familia.

related posts

Modifică setările cookies