Horoscop zilnic 16 august 2016. Leii ar putea lua decizii proaste, iar Scorpionii se rasfata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 august 2016.


BERBEC

Berbecii nu au mintea prea clara astazi si sunt sanse mari sa ia niste decizii gresite. Incearca sa nu te implici in discutii tensionate, ca sa nu te trezesti in mijlocul unui conflict. 

TAUR

Nativele cauta sa socializeze. Fie se intalnesc cu niste prieteni, fie ca vorbesc cu amicii pe site-urile de socializare, au chef sa isi faca planuri si sa puna tara la cale. 

GEMENI

Gemenele sunt plictisite de rutina si se gandesc sa mearga la un restaurant nou sau sa incerce un sport extrem. Nu incerca insa sa ii fortezi si pe cei din jurul tau sa se implice in noile tale pasiuni daca nu sunt pe gustul lor.

RAC

Racii sunt nerabdatori si vor sa obtina profit imediat, chiar daca sunt la inceputul unei afaceri. Cuvantele de baza sunt "rabdare" si "perseverenta". 

LEU

Nu este o zi propice pentru proiecte noi sau decizii importante. Nu te simti inspirata si s-ar putea ca deciziile pe care le ei sa nu fie cele mai bune. Incearca sa nu te implici in viata altora, pentru ca nu ai chiar cele mai bune sfaturi de dat.

FECIOARA

Pentru Fecioare este o zi propice pentru studiu si meditatii. Esti interesata sa dobandesti cunostinte noi, motiv pentru care te gandesti sa te apuci de niste studii de specialitate. De asemenea, trebuie sa iei in calcul ca ai putea primi o invitatie-surpriza sau o vizita neanuntata.

BALANTA

Niste vorbe aruncate la manie de tine pot supara pe cineva drag. Alege-ti cu grija cuvintele, ca sa nu ajungi sa regreti la finalul zilei. Este o zi in care te poti trezi implicata in diverse conflicte.

SCORPION

Este o zi perfecta pentru a face noi achizitii. Te poti rasfata putin, cumparandu-ti cateva lucruri pe care ti le doresti de mai mult timp. Te gandesti sa iti achizitionezi un gadget de ultima generatie sau cadouri pentru rude/prieteni. 

SAGETATOR

Sagetatorii investesc bani in educatie. Se gandesc sa isi aprofundeze cunostintele in domeniul in care lucreaza, pentru a avansa la locul de munca. 

CAPRICORN

Astazi, Cparicornii reusesc sa se faca remarcati in cercurile de prieteni. Ideile lor sunt apreciate, iar sfaturile pe care le dau sunt binevenite. Nu te cenzura si exprima liber ceea ce gandesti. Esti extrem de spirituala si glumele tale stranesc hohote de ras.

VARSATOR

Poti profita de ziua de astazi sa te intalnesti cu niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult. Te gandesti sa organizezi o reuniune de clasa cu fostii colegi de liceu sau o excursie cu familia. 

PESTI

Este o zi grozava pentru flirt si noi cuceriri. Esti bine dispusa si ii incarci cu energie pozitiva si pe cei din cercul tau de prieteni. Esti o sursa de inspiratie pentru cei din jur si te bucuri de o popularitate neasteptata.

related posts

Modifică setările cookies