Horoscop zilnic 16 iulie 2023. Peștii au sentimente schimbătoare față de persoana iubită, ce se întâmplă cu Scopionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 16 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să ai nevoie de mai multă atenție și afecțiune din partea perechii de viață, pentru că Luna traversează zodia sensibilă a Racului. La serviciu traversezi o perioadă aglomerată și lucrurile nu se opresc aici, așa că ai nevoie în continuare de suportul partenerului. Evită să intri în conflicte sau să-ți verși frustrările acasă, pentru că nu vei face decât să amplifici nemulțumirile!

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi îți aduce mai multe deplasări, dar și dialoguri, negocieri, perfectarea termenilor unui contract. Deși poate ai traversat niște zile mai dinamice și cu multe provocări, nu te lași până nu obții ce ți-ai propus. În planul sentimental, ai parte de surprize de la partener.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă administrarea banilor, încheierea unei colaborări sau poate cauți să obții niște colaborări pentru suplimentarea veniturilor. S-ar putea, cineva din anturaj, să te caute și să-ți facă o propunere.

 

Rac

 

Astăzi Luna, guvernatoarea ta, îți traversează casa personalității și tot ce ai nevoie este să petreci timp tihnit, să te ocupi de casă, de familie, gospodărie. Nu prea ai dispoziție să ieși și preferi intimitatea căminului tău. Ai grijă la comunicare și nu intra în conflicte, pentru că există posibilitatea să fii rănită foarte ușor!

 

Leu

 

Luna traversează astăzi sectorul subconștientului și frământărilor interioare și este posibil să te gândești că vrei o schimbare din punct de vedere profesional. În momentul de față nu te mai regăsești în echipa cu care lucrezi sau nu mai ai satisfacții profesionale pe măsură.

 

Fecioară

 

Luna intră astăzi în domiciliul ei, respectiv zodia Rac, și activează sectorul prietenilor. Dacă cooperezi cu o invitație în oraș, s-ar putea să pui bazele unei colaborări într-un proiect pe termen lung. Pe de altă parte, s-ar putea să găsești soluții la o problemă de cuplu a unuia dintre prietenii tăi.

 

Balanță

 

Cu Luna în tranzit prin casa carierei, imaginii și relațiilor cu străinătatea, așteaptă-te să te faci vizibilă, să te caute prietenii din străinătate sau să-ți faci planuri profesionale. Dacă te afli într-un sejur cu familia, se anunță o zi cu multă distracție. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți parvină niște informații de la serviciu, să primești acordul șefilor pentru a demara un proiect nou.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă studiile, perfecționarea profesională, lărgirea orizonturilor cunoașterii. Dacă lucrezi la un proiect personal, astăzi este posibil să ai un nivel intelectual ridicat și să-ți atingi obiectivele. Ai susținere astrală și energia astrului zilei îți alimentează creativitatea și te pune în valoare.

 

Săgetător

 

Posibil astazi să porți niște negocieri, să perfectezi termenii unui contract, să discuți despre o moștenire sau de administrarea unor bunuri, pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane din familie. De asemenea, te preocupă să rezolvi niște chestiuni, care țin de casă, spațiul de locuit, o mutare sau o reamenajare.

 

Capricorn

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă petrecerii timpului cu partenerul, mai ales că Luna, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Saturn, guvernatorul tău, din casa comunicării. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să primești o cerere în căsătorie.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi activează casa muncii și a rutinei zilnice. Așadar, vei fi preocupată de chestiunile gospodărești, dar și de starea de sănătate. În partea a doua a zilei, îți faci un plan de relansare profesională. 

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi activează sectorul iubirii și aventurilor romantice și este posibil să ai nevoie de mai multă atenție din partea perechii de viață. Ai grijă, pentru că este posibil ca sentimentele tale față de persoana iubită să fie schimbătoare și acest lucru să-l deranjeze! Pe de altă parte, îți poți manifesta creativitatea, pentru că ai multă inspirație.  

related posts

Modifică setările cookies