Horoscop zilnic 16 mai 2016. Racii nu isi pot controla emotiile, iar Leii au tendinta de a fi prea critici


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 mai 2016.


BERBEC 

Relatia ta cu partenerul este din ce in ce mai incordata si astazi simti ca este momentul pentru o discutie serioasa. Nu vrei sa iei decizii dramatice, dar vrei sa stii cum stau lucrurile intre voi.

TAUR

Atmosfera de la birou este destul de tensionata, iar lucrul acesta te impiedica sa iti faci treburile ca la carte.  Uneori este prea stresata pentru a lua cea mai buna decizie din punct de vedere sentimental.

GEMENI

Esti multumita de felul in care evolueaza lucrurile intre tine si partener si astepti ca relatia voastra sa evolueze la urmatorul nivel. Astazi ii dedici ziua lui, pentru a-ti arata toata afectiunea si aprecierea pe care o ai pentru el.

RAC

Nu prea poti sa iti controlezi emotiile astazi si s-ar putea sa faci un pic de “spectacol” de fata cu ceilalti. Incearca sa iti tii nervii sub control si sa nu iti arati vulnerabilitatea de fata cu toata lumea.

LEU

Ai tendinta de a fi deosebit de critica astazi, iar lucrul acesta ii face pe cei din jur sa te evite. Nu iti filtrezi deloc cuvintele si s-ar putea sa ajungi sa spui lucruri pe care ulterior sa le regreti.

FECIOARA

Iti doresti foarte mult sa nu ii dezamagesti pe cei din jur, motiv pentru care te straduiesti mai mult decat este cazul. Te pui pe tine pe ultimul loc, doar ca sa ii vezi pe ceilalti multumiti. Pe termen lung, nu este cea mai buna strategie.

BALANTA

Esti cam agitata astazi, iar acest lucru te impedica sa interactionezi prea bine cu cei din jur. Ceva te framanta si nu te lasa sa duci la bun sfarsit lucrurile pe care ti le-ai propus.

SCORPION

Nu iti gasesti motivatia astazi pentru a face lucrurile pe care le aveai planificate. Preferi sa lenevesti si sa ii lasi pe altii sa isi bata capul cu chestiunile serioase.

SAGETATOR

Viata ta sentimentala incepe sa aiba parte de ceva actiune. Te simti atrasa de un barbat care pare ca este interesat de tine. Insa, deocamdata,  nu ai curajul sa iti dai sentimentele pe fata, asa ca inca mai tatonezi terenul.

CAPRICORN

Incepi saptamana in forta. Esti plina de energie si ai chef sa faci si sa incerci lucruri noi. Spiritul tau de aventura este apreciat de cei din jur, care vor sa ti se alature.

VARSATOR

Ai de rezolvat o multime de lucruri si prea putin timp la dispozitie. Nu fii dezamagita, daca nu reusesti sa duci chiar totul la bun sfarsit. Incearca sa te organizezi mai bine.

PESTI

Astazi te lasi ghidata mai mult de sentimente decat de ratiune si s-ar putea sa ai de pierdut in anumite situatii. Incearca sa gasesti un echilibru si sa iei cele mai bune decizii.

related posts

Modifică setările cookies