Horoscop zilnic 16 martie 2023. Fecioarele pot lua o decizie importantă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de sănătate, dragoste și bani și citește horoscopul zilei de joi, 16 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

La serviciu ești bine văzută, te afirmi și faci față provocărilor. Jupiter este de partea ta și ai impresia că poți muta munții din loc. În planul personal, relațional, lucrurile sunt complicate, pentru că a apărut cineva din trecut, care ți-a dat viața peste cap și nu știi cum să procedezi mai departe.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează casa filosofiei de viață, principiilor și credințelor și s-ar putea să mergi până în pânzele albe atunci când știi ca ai dreptate și poți argumenta. În planul financiar, s-ar putea să apară unele discuții în contradictoriu, blocaje. S-ar putea să faci și niște cheltuieli pe lucruri care nu-ți sunt nepărat necesare.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să ai niște dialoguri în contradictoriu cu șefii, legate de salarizare, de proiectele în care ești implicată. În ultimele opt luni, cât Marte, planeta acțiunii, ți-a traversat casa personalității, ai reușit să te afirmi și să te pui în valoare, însă rezultatele financiare nu au fost pe măsura implicării tale.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează casa relațiilor și parteneriatelor și este posibil să apară oportunități în planul relațional, dacă ești singură, sau în planul profesional pentru încheierea unei colaborări venite printr-un prieten.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să primești vești de la șefi, legate de activitățile din perioada următoare. Pe de altă parte, este nevoie să fii atentă să nu-și asume vreun coleg niște merite care-ți aparțin. În relație da-ți mai mult interesul și partenerul va aprecia implicarea ta!

 

Fecioară

 

Posibil să fii tentată să iei decizii importante în planul sentimental, pentru că astăzi Luna îți traversează casa iubirii și aventurilor romantice. În planul financiar ar trebui să controlezi cheltuielile, pentru că bugetul poate fi afectat.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și familie, chestiuni gospodărești pe care le-ai tot amânat. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, s-ar putea să rezolvi și sarcinile de serviciu și treburile casei. Atenție doar la relațiile cu colegii, care pot deveni conflictuale, dacă nu vă sincronizați într-un proiect!

 

Scorpion

 

Luna îți traversează casa comunicării, gândirii, învățării și ai încredere în tine, iei inițiative la serviciu și te remarci în fața șefilor. În planul sentimental, îți dorești o reconectare cu partenerul, mai ales dacă în ultima perioadă nu ați reușit să fiți pe aceeași lungime de undă.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, cheltuielile în special și cum să faci să reduci din ele sau să găsești soluții de suplimentare a veniturilor. La serviciu, faci planuri de viitor și încerci să reorganizezi activitatea, sarcinile, să eficientizezi timpul.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi sectorul personalității și s-ar putea să ai mai multe dialoguri cu șefii, colegii sau cu cei cu care desfășori activități, să te pui în valoare. Dacă ți s-a propus schimbarea funcției, s-ar putea să discuți despre salarizare. În planul sentimental pot să apară surprize.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa izolării și frământărilor interioare și este posibil să nu ai o stare prea bună, deși nu ai motive de tristețe. La serviciu, iei totul personal și simți că nu te mai mulțumeste ceea ce faci. Vrei mai mult și s-ar putea să cauți provocări profesionale în perioada următoare.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și proiectelor de viitor și te gândești la un plan de relansare. În primă fază, pui totul pe hârtie și încerci să identifici ce anume ai vrea să schimbi. În partea a doua a zilei, iei legătura cu prietenele și ieșiți în oraș.

related posts

Modifică setările cookies