Horoscop zilnic 16 noiembrie 2023. Fecioarele sunt tentate de o aventură amoroasă, Vărsătorii sunt nemulțumiți de bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 16 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna traversează zodia Capricorn, respectiv casa carierei și reputației și este posibil să înregistrezi un succes, să rezolvi o situație la serviciu, să fii determinată în atingerea obiectivelor profesionale. Ai susținere de la cineva cu putere de decizie. În planul sentimental, îți dorești o aventură romantică.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, cu Luna în tranzit prin casa călătoriilor, perfecționării profesionale, să fii interesată de cunoaștere, să discuți pe teme de religie, filosofie, dezvoltare personală. Poate îți achiziționezi niște cărți și începi un studiu personal. La serviciu, lucrurile par să se îndrepte într-o direcție bună pentru tine.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să încasezi niște bani, să-ți faci niște socoteli, mai ales dacă ai nevoie să-ți plătești niște investigații medicale. Pe de altă parte, s-ar putea să nu rezonezi cu o decizie a șefilor de a face schimbări în programul și activitățile de lucru. Ai grijă și nu intra în conflicte!

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, îți traversează casa relațiilor, a partenerului și vei fi mai atentă la nevoile acestuia. S-ar putea să existe niște discuții în contradictoriu din cauza administrării defectuoase a banilor deținuți la comun și decideți să eliminați cheltuielile inutile, pentru a avea bani de sărbători.

 

Leu

 

Astăzi, colegii tăi de la serviciu sunt foarte agitați și preocupați să respecte un termen limită. Tu, însă, ești mai relaxată, pentru că ai totul la zi și ai parte și de mici pauze, să mai cauți o ofertă de plecare într-un minisejur cu partenerul. Nu ai resurse financiare, dar nu te costă nimic să-ți faci o idee ce găsești pentru perioada următoare.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să apară niște discuții despre bani cu familia sau partenerul. Dacă ești singură, ești tentată să ai o aventură. Atenție la felul cum comunici, pentru că există impulsul să-ți exprimi dur nemulțumirile și dacă mergi la o primă întâlnire să nu faci o impresie prea bună!

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să rezolvi o chestiune legată de casă și familie. Dacă te afli de ceva timp într-o relație este momentul să luați o decizie de viitor, să vă mutați împreună sau să achiziționați o casă. La serviciu, ceva te nemulțumește, însă preferi să ții pentru tine momentan.

 

Scorpion

 

Sectorul comunicării și gândirii, negocierilor și opiniilor/dezbaterilor este activat astăzi și vei fi foarte determinată să-ți exprimi ideile, să propui proiecte, să porți negocieri. Faci eforturi să obții o mărire salarială, să-ți pui în practică o idee.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, încasarea unor sume, plăți. Posibil să apară și cheltuieli neprevăzute cu casa sau în familie, să fii nevoită să încerci să recuperezi o datorie sau folosești niște carduri de credit, bani din conturile de economii.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul zodiacal și activează abilitățile tale de organizare. Ești foarte eficientă, însă lucrezi mai bine singură decât în echipă. Nu prea ai dispoziție de socializare. Pe de altă parte, ți se ivește ocazia să lucrezi în plus, să câștigi mai mulți bani.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai o nemulțumire legată de bani. Poate ai cheltuit peste buget în ultima perioadă și acum, când îți faci socoteli, realizezi că te-ai băgat în prea multe. În planul sentimental, apar probleme din cauza comunicării defectuoase, care se pot acutiza spre finalul lunii, dacă nu reușești să le rezolvi acum.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru o ieșire cu prietenii, poate un team building cu colegii. Faci pregătiri și ești fericită că ieși din oraș câteva zile la relaxare. Atenție la felul în care comunici, că este posibil să fii cam tăioasă în exprimare!

related posts

Modifică setările cookies